Φ peacemaker Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Merhabalar.Ben işin içinden hiç çıkamadığım bir konu hakkında yazmak istiyorum. Bu konuda net bilgileriniz varsa bu bilgileri yazarsanız çok sevinirim.Sorum şu; kul hakkı yiyen bir insan hiç cennete gidemez mi yoksa cehennnemde cezasını çektikten sonra imanı tamsa cennete gidebilir mi?İkinci sorum ise kopya cd ler,mp 3 ler kul hakkına girer mi? Alıntı
Φ DreadHead Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Merhabalar.Ben işin içinden hiç çıkamadığım bir konu hakkında yazmak istiyorum. Bu konuda net bilgileriniz varsa bu bilgileri yazarsanız çok sevinirim.Sorum şu; kul hakkı yiyen bir insan hiç cennete gidemez mi yoksa cehennnemde cezasını çektikten sonra imanı tamsa cennete gidebilir mi?İkinci sorum ise kopya cd ler,mp 3 ler kul hakkına girer mi? İlk sorunun cevabı cezasını çektikten sonra Allah'ın izniyle girer.Ama imanı tam ise hesap gününün kesin olduğunu biliyor demektir. O zaman iman sahibi hemen hakkını yediği kişinin hakkını sahibine vermelidir. Kaçak cd ler kesinkez kul hakkına girer.Bu hırsızlıktır.Mp 3 ler de yasal olmayan yollarla dinleniyorsa bu da kul hakkına girer. (Bunlar benim şahsi düşüncelerimdir tabiki..) Alıntı
Φ Pekala Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Olay şudur ki... Kul hakkını yediğin kişiye senin seveblarından devredilir... Eğer bunlar yetmezse onun veballerinden sana devredilir... Daha sonra mizanda bunlar tartılır... Ne taraf ağır basarsa oraya gidersin... Selametle... Alıntı
Φ peacemaker Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Cevaplarınız için teşekkürler ama hakkını yediğiniz kişiyi bulmanız mümkün değilse ne olacak o zaman?Mp 3 kul hakkına giriyorsa borcumuzu nasıl ödeyeceğiz peki? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.