Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl arkadaşlar sevgilime hediye alcam bu ürünü alsam mı uygun geldi bana yada başka bir ürün mü alsam karar veremedim yardım edinn
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl Peki ben yardım edeyim. Sevgiline en güzel hediye sensin. Onun yanında olmak. İstersen sor ona. %100 hak verecektir.
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl .. Peki ben yardım edeyim. Sevgiline en güzel hediye sensin. Onun yanında olmak. İstersen sor ona. %100 hak verecektir. ..de mi acaba? is that so? yane.. .. şaka idi.. sana aynen katılıyorum@ merhaba@@zeynep9453 ..
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl arkadaşlar sevgilime hediye alcam bu ürünü alsam mı uygun geldi bana yada başka bir ürün mü alsam karar veremedim yardım edinn Sevgilin 3 yaşında mı? Eğer öyleyse senin yanında olman pek bir şey ifade etmez, o zaman bunu al bunu al Yani sana katılmıyorum bu durumda @
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl Sevgilin 3 yaşında mı? Eğer öyleyse senin yanında olman pek bir şey ifade etmez, o zaman bunu al bunu al Yani sana katılmıyorum bu durumda @ Hem çok zeki, hem çok akıllı. Bu iki yeti bir arada olamaz. Hayır hayır olamaz !!!
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl Hem çok zeki, hem çok akıllı. Bu iki yeti bir arada olamaz. Hayır hayır olamaz !!! O zaman beni alsın Nadir bulunan bir şeyim ben
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl O zaman beni alsın Nadir bulunan bir şeyim ben Hayırrrr !!! Bunu ben keşfettim. Sildireceğim iletileri.. Benim hakkım. Diyomuşum.
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl Hayırrrr !!! Bunu ben keşfettim. Sildireceğim iletileri.. Benim hakkım. Diyomuşum. diyormuşum kısmını gizlemişsin, demiyormuymuşmusun.. demiyormuşmuymuşmusun!!!! hepsi birbirine karışrı, o ne yaaaa demiyormuymuşmuyum
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl Sevgilin 3 yaşında mı? Eğer öyleyse senin yanında olman pek bir şey ifade etmez, o zaman bunu al bunu al oyuncak ayıcık alanları biliyorum, bu yüzden şaşırmasak iyi ederiz : ) herkesin kendine göre bir dünyası var işte : )
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl Ben fotoğraftan o " ürünün " ne olduğunu anlayamadım. ne o öyle araba desem araba değil, araba ise neresine oturuluyor ? Neden bahçede ? Çocuklar için otomatik çim biçme makinesi mı ?
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl diyormuşum kısmını gizlemişsin, demiyormuymuşmusun.. demiyormuşmuymuşmusun!!!! hepsi birbirine karışrı, o ne yaaaa demiyormuymuşmuyum @@Canraşit heheehhe bence kesin bunu telaffuz etmekte zorlandın ben yazarken zorlandım çünkü ayrıca o alarmlı saatmiymiş neymiş, öyle bişi
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl Zorlandım evet. Gözlerim helezona bakar gibi oldu. Midem bulandı bir an.
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl Zorlandım evet. Gözlerim helezona bakar gibi oldu. Midem bulandı bir an. böyle oldun yani
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl Alarmlı saat arazi koşullarına da uygunmuş anlaşılan. kamp yaparken kullanıyordur belki sabah balık avlamaya çıkacaksa artık
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl Aynen. Biraz da şunlardan : Kedisiz olmaz tabii... Kedisiz olur mu hiç...
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl kamp yaparken kullanıyordur belki sabah balık avlamaya çıkacaksa artık Ayı mayı parçalar o saati. Pek uygun değil gibi kampa.
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl Kedisiz olmaz tabii... Kedisiz olur mu hiç... Müziksiz hayat hatadır demiş Nietzsche. Ben de Kedisiz hayat hatadır diyorum efendim.
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl Buldum bu saatin aynısından, milliyetin sayfasında tanıtımını yapmışlar: Saklambaç oynuyor Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nden (MIT) Gauri Nanda, uyanamama probleminden mustarip olanlar için saklambaç oynayan bir saat tasarladı. Clocky iki tekerleği olan oyuncak bir arabaya benziyor. Alarm çaldığında saat bulunduğu masadan zıplıyor ve odanın içinde saklanacak bir yer buluyor. Ve siz yataktan çıkıp saati bulana kadar alarm çalmaya devam ediyor. Gördün mü neden bahçedeymiş, çünkü sahibi uyanmamış, uyanmayınca da o da bahçeye çıkmış, saklambaç oynuyor yani iyi de bahçeye çıkıyorsa sahibi uyanamaz ki, bahçeden de sesi duyulmuyordur herhalde
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl Dünyanın en iyi teknik üniversitesi bula bula bunu mu bulmuş ? Ben sabahları direkt kırarım o saati. Kırdığım yerde de yine devam ederim uykuma. Saat darbeye de dayanıklı olmalı ki bir şeye benzesin.
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl Dünyanın en iyi teknik üniversitesi bula bula bunu mu bulmuş ? Ben sabahları direkt kırarım o saati. Kırdığım yerde de yine devam ederim uykuma. Saat darbeye de dayanıklı olmalı ki bir şeye benzesin. Hee valla, almasın bu kız sevdiceğine o saati, boşa almış olur, bak kırıyorlarmış, duydun mu @@zeynep9453
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl Evet Horoz alsın mesela. O darbeye darbe ile karşılık verebilir. Uyandırmada daha etkili.
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl Evet Horoz alsın mesela. O darbeye darbe ile karşılık verebilir. Uyandırmada daha etkili. Bana porsche alsınlar, porsche si olanlar cinayet işlemez... Çok dexter izliyorum ben
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 11 yıl Zorlandım evet. Gözlerim helezona bakar gibi oldu. Midem bulandı bir an. Buna bakar gibi oldum : Fraser Helezonu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.