Φ zeynep9453 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 arkadaşlar sevgilime hediye alcam bu ürünü alsam mı uygun geldi bana yada başka bir ürün mü alsam karar veremedim yardım edinn 1 Alıntı
Misafir amateur Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Peki ben yardım edeyim. Sevgiline en güzel hediye sensin. Onun yanında olmak. İstersen sor ona. %100 hak verecektir. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 .. Peki ben yardım edeyim. Sevgiline en güzel hediye sensin. Onun yanında olmak. İstersen sor ona. %100 hak verecektir. ..de mi acaba? is that so? yane.. .. şaka idi.. sana aynen katılıyorum@ merhaba@@zeynep9453 .. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 arkadaşlar sevgilime hediye alcam bu ürünü alsam mı uygun geldi bana yada başka bir ürün mü alsam karar veremedim yardım edinn Sevgilin 3 yaşında mı? Eğer öyleyse senin yanında olman pek bir şey ifade etmez, o zaman bunu al bunu al Yani sana katılmıyorum bu durumda @ 2 Alıntı
Misafir amateur Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Sevgilin 3 yaşında mı? Eğer öyleyse senin yanında olman pek bir şey ifade etmez, o zaman bunu al bunu al Yani sana katılmıyorum bu durumda @ Hem çok zeki, hem çok akıllı. Bu iki yeti bir arada olamaz. Hayır hayır olamaz !!! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Hem çok zeki, hem çok akıllı. Bu iki yeti bir arada olamaz. Hayır hayır olamaz !!! O zaman beni alsın Nadir bulunan bir şeyim ben 1 Alıntı
Misafir amateur Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 O zaman beni alsın Nadir bulunan bir şeyim ben Hayırrrr !!! Bunu ben keşfettim. Sildireceğim iletileri.. Benim hakkım. Diyomuşum. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Hayırrrr !!! Bunu ben keşfettim. Sildireceğim iletileri.. Benim hakkım. Diyomuşum. diyormuşum kısmını gizlemişsin, demiyormuymuşmusun.. demiyormuşmuymuşmusun!!!! hepsi birbirine karışrı, o ne yaaaa demiyormuymuşmuyum 2 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Sevgilin 3 yaşında mı? Eğer öyleyse senin yanında olman pek bir şey ifade etmez, o zaman bunu al bunu al oyuncak ayıcık alanları biliyorum, bu yüzden şaşırmasak iyi ederiz : ) herkesin kendine göre bir dünyası var işte : ) 1 Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Ben fotoğraftan o " ürünün " ne olduğunu anlayamadım. ne o öyle araba desem araba değil, araba ise neresine oturuluyor ? Neden bahçede ? Çocuklar için otomatik çim biçme makinesi mı ? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 diyormuşum kısmını gizlemişsin, demiyormuymuşmusun.. demiyormuşmuymuşmusun!!!! hepsi birbirine karışrı, o ne yaaaa demiyormuymuşmuyum @@Canraşit heheehhe bence kesin bunu telaffuz etmekte zorlandın ben yazarken zorlandım çünkü ayrıca o alarmlı saatmiymiş neymiş, öyle bişi Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Zorlandım evet. Gözlerim helezona bakar gibi oldu. Midem bulandı bir an. Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Alarmlı saat arazi koşullarına da uygunmuş anlaşılan. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Zorlandım evet. Gözlerim helezona bakar gibi oldu. Midem bulandı bir an. böyle oldun yani Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Alarmlı saat arazi koşullarına da uygunmuş anlaşılan. kamp yaparken kullanıyordur belki sabah balık avlamaya çıkacaksa artık Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 böyle oldun yani Aynen. Biraz da şunlardan : Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Aynen. Biraz da şunlardan : Kedisiz olmaz tabii... Kedisiz olur mu hiç... Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 kamp yaparken kullanıyordur belki sabah balık avlamaya çıkacaksa artık Ayı mayı parçalar o saati. Pek uygun değil gibi kampa. Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Kedisiz olmaz tabii... Kedisiz olur mu hiç... Müziksiz hayat hatadır demiş Nietzsche. Ben de Kedisiz hayat hatadır diyorum efendim. 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Buldum bu saatin aynısından, milliyetin sayfasında tanıtımını yapmışlar: Saklambaç oynuyor Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nden (MIT) Gauri Nanda, uyanamama probleminden mustarip olanlar için saklambaç oynayan bir saat tasarladı. Clocky iki tekerleği olan oyuncak bir arabaya benziyor. Alarm çaldığında saat bulunduğu masadan zıplıyor ve odanın içinde saklanacak bir yer buluyor. Ve siz yataktan çıkıp saati bulana kadar alarm çalmaya devam ediyor. Gördün mü neden bahçedeymiş, çünkü sahibi uyanmamış, uyanmayınca da o da bahçeye çıkmış, saklambaç oynuyor yani iyi de bahçeye çıkıyorsa sahibi uyanamaz ki, bahçeden de sesi duyulmuyordur herhalde 1 Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Dünyanın en iyi teknik üniversitesi bula bula bunu mu bulmuş ? Ben sabahları direkt kırarım o saati. Kırdığım yerde de yine devam ederim uykuma. Saat darbeye de dayanıklı olmalı ki bir şeye benzesin. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Dünyanın en iyi teknik üniversitesi bula bula bunu mu bulmuş ? Ben sabahları direkt kırarım o saati. Kırdığım yerde de yine devam ederim uykuma. Saat darbeye de dayanıklı olmalı ki bir şeye benzesin. Hee valla, almasın bu kız sevdiceğine o saati, boşa almış olur, bak kırıyorlarmış, duydun mu @@zeynep9453 Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Evet Horoz alsın mesela. O darbeye darbe ile karşılık verebilir. Uyandırmada daha etkili. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Evet Horoz alsın mesela. O darbeye darbe ile karşılık verebilir. Uyandırmada daha etkili. Bana porsche alsınlar, porsche si olanlar cinayet işlemez... Çok dexter izliyorum ben Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Zorlandım evet. Gözlerim helezona bakar gibi oldu. Midem bulandı bir an. Buna bakar gibi oldum : Fraser Helezonu 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.