Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 yerinde olsaydım böyle tvasiyeler vermezdim karnım çok ama çok aç ben senin yerinde olmak istemezdim yalan diyipte onları üzmezdim.....yalancı yalancı......neymiş yok senin avatrın en iyi diye yazacakmış mışta mış....banane avatardan mavatardan bana para lazım .........dedemin katırlarını ne övüp duruyon.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 sen benim yerimde olamazsın pi kere kardeşim diom ya sen bana borçlusun senin yüzünden kasiyerinb karşısında manevi zarara uğradım rezil oldum fıstık gibi kıza ver paramı Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 sen benim yerimde olamazsın pi kere kardeşim diom ya sen bana borçlusun senin yüzünden kasiyerinb karşısında manevi zarara uğradım rezil oldum fıstık gibi kıza ver paramı para bol oldu..... aha bu yeşillikler yeter mi...? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 ben mavi istiyom 100 lük Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 yine mi sen kanka ya.hep senin yerinde de olunmazki beeee Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 yerinde olsaydım golgi nin yerinde olmak istemezdim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 yerinde olsaydım golgi nin yerinde olmak istemezdim yerinde olsaydım golginin yerinde olmak istemezdim diye bi tavs,ye vermezdim Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 yerinde olsaydım golginin yerinde olmak istemezdim diye bi tavs,ye vermezdim yerinde olsaydım golginin yerinde olmak istemezdim diye bi tavsiye vermezdim yerine golginin yerinde ol diye bi tavsiye verirdim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 yerinde olsaydım golginin yerinde olmak istemezdim diye bi tavsiye vermezdim yerine golginin yerinde ol diye bi tavsiye verirdim yerinde olsaydım böyle uzun cümleler kurmazdım Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 yerinde olsaydım............................................................?. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 yerinde olsaydım böyle uzun cümleler kurmazdım yerinde olsam uzun cumlelere devam eder karsidakini cileden cikartirdim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 yerinde olsam uzun cumlelere devam eder karsidakini cileden cikartirdim yerinde olsaydım önce golgiyi bi millete sorup soruştururdum,ona göre davranırdım,ve onun ne kadar sinir bozabileceğini öğrenirdim Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 yerinde olsaydım önce golgiyi bi millete sorup soruştururdum,ona göre davranırdım,ve onun ne kadar sinir bozabileceğini öğrenirdim yerinde olsam tehdit etmek yerine arkadas olmayi denerdim.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 yerinde olsam tehdit etmek yerine arkadas olmayi denerdim.. yerinde olsam beni tanırdım,ve golginin üslubunu anlardım (şaka yaptıgımı belirtmek için illaki sonun ) mi koymam lazım Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 yerinde olsam beni tanırdım,ve golginin üslubunu anlardım (şaka yaptıgımı belirtmek için illaki sonun ) mi koymam lazım yerinde olsam caylak oldugum icin seni hemen taniyamicami anlar ve saka yaptigimda haber verirdim (kavga olmasin ben hemen uzulurum de) Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 yerinde olsaydım gerginlik yaratmazdım Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 yerinde olsam caylak oldugum icin seni hemen taniyamicami anlar ve saka yaptigimda haber verirdim (kavga olmasin ben hemen uzulurum de) iyi tamam o zaman :D ben bişi dersem cok fazla ciddiye alma ok? ciddi bişi dersem özelden haber veririm bu forumda böyle olur genelde yerinde olsaydım gerginlik yaratmazdım yerinde olsam kendimi tebrik ederdim Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 yerinde olsaydım gerginlik yaratmazdım yerinde olsam amacin eglenmek oldugunu gerilmiceni anlardim iyi tamam o zaman :D ben bişi dersem cok fazla ciddiye alma ok? ciddi bişi dersem özelden haber veririm bu forumda böyle olur genelde yok yok almam ben oyle geyigine uzatiyorum konuyu zaten Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 yerinde olsam amacin eglenmek oldugunu gerilmiceni anlardim yerinde olsam arada benim oldugumu fark ederdim (bak bu seferde ben sazdım Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 YERİNDE OLSAYDIM BU KADAR ÖZLETMEZDİM KENDİMİ NERELERDESİN BE KANKİŞİM.MSNYE BİLE GELMİYORSUN ARTIK.HADİ DÖN ARAMIZA. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Yerinde olsam özlem kelimesini hatırlatmazdım.. Bende birini çok özledim.. Msn ye bile gelmedi...(( Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 YERİNDE OLMAK İSTEMEZDİM. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Diyene bakın.. Sanki sen farklı biyerdemisin.. Yerinde olsam daha fazla beklemezdim.. Bu saatten sonra gelmez... Yarına ümitlen... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 İYİDE BEN KİMSEYİ BEKLEMİYORUM Kİ SİZ VARSINIZ YA KANKAM ELBET GELİR.HEM ZATEN AHANDA GİDİYORUM SENDE ZİL TAKTA OYNA İYİ GECELER..... İYİDE BEN KİMSEYİ BEKLEMİYORUM Kİ SİZ VARSINIZ YA KANKAM ELBET GELİR.HEM ZATEN AHANDA GİDİYORUM SENDE ZİL TAKTA OYNA İYİ GECELER..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.