Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl ama ben azıcık ayrılmıstım sadece bır ıkı sanıyelıgıne ordayım ya zaten hep aaaaaaa..... iki dakka ızın ver canım hep calıs hep calıs olmazkı yaneee
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl Gene sancakbeyim gelmiş! Senin yerinde olsaydın sen ne yaprsan onu yapardım
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl hünkarım senin yerinde olsam viyanayı tekrar kusatırdım.. bunlar halan akıllanmamışlar milletimizle dalga geçiyor kefereler... destur de hünkarım...
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl Sancakbeyim isterde olamzmı! Tiiz hemen orduyu hazırla sefere çıkıoz!
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl hünkarım önce şu bagtada bi ugrayak .. emperyalist bulutları dagıtmadan sefere çıkmak olmaz. neme lazım arkamızı saglama alalım
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl Doğru dersin be yiğidim! Arkamızdan darbe almak dha kötü yapar bizi! Gerçi hainler arkadan vurur ama zaten ordakilerde hain! Ya biz gene dünyayımı ele geçirsek ne yapsak ya
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl o zaman ne bekliyoz sancakbeyim! Tiz ordular hazırlana! Bu sefer karadn uçakları yürütücez
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl hünkarım o eskidendi.. onlar uçuyo zaten aahhh aahh eski seferleri hatırladımda ... ne yiğiyler vardı meydanlarda...
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl Sancakbeyim ya zekanı kullan! Uçağı hava sahasına sokarsak adamlar kıllanırlar ama gümrükte memura çilçil altınları gösterince öle bir geçerki o uçakları sonrasıda malum!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.