Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 19 yıl Yerinde olsaydım dişlerime dikkat ederdim .. sebep...protezlerime bişey olmaz....sen dert etme.... yerinde olsam yeni topic açarım bunlardan sıkıldım ben.....
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 19 yıl yerinde olsam birazda avatarımı ters cevirirdim deişiklik olurdu
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl Yerinde olsaydım... Yerimde dururdum... yerimde olsan kalkardın
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl Yerinde olsaydım eğer... Bir arkadaşıma çiçek verirdim... istediin çiçek olsun ya
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl yerinde olsam hemen cimbomlu olurdum bir gün herkes fenerbahçeli olacak
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl yerinde olsam bu kadar komik espriler yapmazdim karnim agridi gülmekten
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 19 yıl yerinde olsam bu kadar komik espriler yapmazdim karnim agridi gülmekten sene sonunda hep ben gülüyom nedense
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl yerinde olsaydım dünyaya azcukta sol gözümle bakardım................
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl Yerinde olmak istemezdim hehehehe ne olur yerimde ol.......lütfen.......
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl üstteki yerinde olsaydım eğer bıyıklarımı keserdim ya abi ama kızlar beni bole seviyoooo kesmiyim daa bıyıkları.......hem bak kaytan bıyıklarım yakışıyor......... bende senin yerinde olsam kendimi bu kadar uzak tutmazdım forumdan........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.