Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 11 yıl Yazar Bunun renkleri muhteşem... Hep bir çocuk kitabı yazsam ve kitapta bir kız çocupu karakterim olsa saçları mavi olsun isterim, belki de denizi ve gökyüzünü hatırlattığından ve sonuçta özgürlüğe atıfta bulunduğundan... Buna ne güzel bir hikaye yazılır aslında...
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 11 yıl Yazar "...ve umut" diye adlandırabilirdim mesela ben bu çizimi Bu da kesin "cesaret oyunu" olurdu
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 11 yıl Yazar Hahaahahha Adalet Tanrıçası çok güzel çizmişler ama bunu... Chris Beatrice
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 11 yıl Yazar Bir de çocukluğumdan bu yana hep Küçük Prens romanının çizimlerini sevmişimdir ben
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 11 yıl Yazar Kedisiz olmaz tabii Bir de benim en sevdiğim çocukluğumun uç uç çiçekleri
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 11 yıl Yazar Ürkütücü bir Kırmızı Başlıklı Kız illüstrasyonu değil mi bu, ama çok güzel..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.