Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 11 yıl ülkemizde heykellere ucube dendiği, heykelleri giydiren, uzuvlarını topluma aykırı görüntüler diye sansürleyen bir anlayış olduğu sürece biz bu örnekleri biraz zor görürüz.
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2013 11 yıl olurmu çevrene dikkatli bakarsan etraf heykellerle dolu;) ama yukarıda verilen ve benzerlerinden yok
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2013 11 yıl etrafıma bakıyorum bu ve benzeri farketmez heykel enflasyonun yaşandığı bir ülke değiliz. geçmiş medeniyetlere çanak çömlek heykellere de ucube diyen bir sanat anlayışından ancak parklarda bolca fıskiye ile estetik içermeyen, bir anlam yüklenmemiş, insana hiçbir duygu vermeyen taşlardan, plastik görüntülerden başka bir şey göremiyorum maalesef.
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2013 11 yıl ironi yapmışsınız ancak pek yerini bulmamış. etrafıma bakıyorum bu ve benzeri farketmez heykel enflasyonun yaşandığı bir ülke değiliz. geçmiş medeniyetlere çanak çömlek heykellere de ucube diyen bir sanat anlayışından ancak parklarda bolca fıskiye ile estetik içermeyen, bir anlam yüklenmemiş, insana hiçbir duygu vermeyen taşlardan, plastik görüntülerden başka bir şey göremiyorum maalesef.
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 11 yıl anlaşılmamışım, olabilir:) heykellerle dolu derken; etten ve kandan oluşsa dahi taştan farksız "insanları" kastetmiştim,
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.