Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Buyrun listeleyin affeder mi ? Ya da neleri affeder?

18977[/snapback]

AH BE ARMANIM DERİN MEVZUU BULMUŞSUN YİNE..ŞUNU SÖYLİİİM SENİN AÇTIĞIN TOPİKLERE BAYILIYORUM...GEL DE YAZMA TADINDA YANİİ ^_^

AŞK ;KISKANÇLIKLARI,İKDİDAR SAVAŞLARINI,SUSKUNLUKLARI,KAPRİSLERİ,

HAKKINDA KONUŞMALARI,İNATLARI,KIRICILIKLARI HATTA TERK EDİP GİTMELERİ BİLE AFFEDEDER AMA ALDATMAYI ASLAAA...

TABİ BENCEE...

Gönderi tarihi:

18977[/snapback]

AH BE ARMANIM DERİN MEVZUU BULMUŞSUN YİNE..ŞUNU SÖYLİİİM SENİN AÇTIĞIN TOPİKLERE BAYILIYORUM...GEL DE YAZMA TADINDA YANİİ ^_^

HAKKINDA KONUŞMALARI,İNATLARI,KIRICILIKLARI HATTA TERK EDİP GİTMELERİ BİLE AFFEDEDER AMA ALDATMAYI ASLAAA...

TABİ BENCEE...

18990[/snapback]

Topic açma konsunda aşkımla yarışıyorum ama henüz onun haberi yok

Hazır bugün burda değilken açıyım dedim bir tane daha ve övgün için

teşekkür ederim aşk aldatılmayı affertmez demişsin o halde aşkta gurur

vardır mı anlamına gelir bu ?

Gönderi tarihi:

18977[/snapback]

TABİ BENCEE...

18990[/snapback]

Topic açma konsunda aşkımla yarışıyorum ama henüz onun haberi yok

Hazır bugün burda değilken açıyım dedim bir tane daha ve övgün için

teşekkür ederim aşk aldatılmayı affertmez demişsin o halde aşkta gurur

vardır mı anlamına gelir bu ?

18994[/snapback]

HIIMMM BU BİRAZ FARKLI..ŞÖYLEKİ BEN AŞKTA GURUR YAPMAM,HATALIYSAM TIPIŞ TIPIŞ GİDİP ÖZÜR DİLEDİĞİMİ BİLİRİM...BENCE GURUR OLMAMALI AMAAA

ALDATILMAYI AFFEDEMEM BU AYRI MEVZUU...

İŞTE BÖYLE BE ARMANIM.. :clover:

Gönderi tarihi:

Tamam o zaman listenin ilk sırasını ihanet aldı

Peki aşk başka neleri affetmez bunun dışında kalan her şeyi affeder mi ?

Gönderi tarihi:
Tamam o zaman listenin ilk sırasını ihanet aldı

Peki aşk başka neleri affetmez bunun dışında kalan her şeyi affeder mi ?

19001[/snapback]

DAHA DA İRDELEMEK İÇİN DİĞER ARKADAŞLARI DA BEKLEYELİM...BENDEN BU KADAR ŞİMDİLİK AMAAA... ^_^

Gönderi tarihi:

Bana kalirsa bencillide affetmez gibi yani iki sevgiliden biri hep bana hep bana yaparsa digeri hani ya bana demez mi ?

Gönderi tarihi:
Bana kalirsa bencillide affetmez gibi yani iki sevgiliden biri hep bana hep bana yaparsa digeri hani ya bana demez mi ?

19004[/snapback]

BU BİRAZ DAHA GÖRECELİ...ÇÜNKÜ BAZISI HANİ BANA DER BAZISI GIK DEMEZ..

BENCİLLİK BİRAZDA KAREKTER ÖZELLİĞİDİR.AFFETSEN DE AFFETMESENDE BÜNYEDE BAKİ KALIR ;)

Gönderi tarihi:

ne yalan söyleyeyim ben aşıkken aklımı ve mantığımı tatile yolladığım için herşeyi görmezden geliyordum(gençken)o yüzden çok büyük hatalar haricinde herşey affedilip gidiyordu.şimdilerde öyle değil tabi herşeyde pimpirik yapıyorum ;)

ama ne olursa olsun ALDATMAYI affetmez aşk...bence tabi affetmemeli.... :clover:

Gönderi tarihi:

gel gelelim aldatmaktan ne kast ettiginize, ben bu konuyu hala cözmüs diilim benim gibi düsünen biri cikar die topic actim yine cikmadi :(

ask iki kisininin yüregini teslim etmesi bence... ve o zaman bencillik ne gezer askin dolaylarinda???

• 3 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Gerçek aşkta sahiplenme yoktur ve aldatma da söz konusu olmaz bu yüzden. Zaten sahibi değilsinizdir çünkü. Gerçek aşk affetmeyle ilgilenmez. Gerçek aşk karşı tarafın yaptığı şeyle (her ne olursa olsun) ilgisiz olarak devam eder.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.