Φ arman Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Buyrun listeleyin affeder mi ? Ya da neleri affeder? Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Buyrun listeleyin affeder mi ? Ya da neleri affeder? 18977[/snapback] AH BE ARMANIM DERİN MEVZUU BULMUŞSUN YİNE..ŞUNU SÖYLİİİM SENİN AÇTIĞIN TOPİKLERE BAYILIYORUM...GEL DE YAZMA TADINDA YANİİ AŞK ;KISKANÇLIKLARI,İKDİDAR SAVAŞLARINI,SUSKUNLUKLARI,KAPRİSLERİ, HAKKINDA KONUŞMALARI,İNATLARI,KIRICILIKLARI HATTA TERK EDİP GİTMELERİ BİLE AFFEDEDER AMA ALDATMAYI ASLAAA... TABİ BENCEE... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Buyrun listeleyin affeder mi ? Ya da neleri affeder? 18977[/snapback] AH BE ARMANIM DERİN MEVZUU BULMUŞSUN YİNE..ŞUNU SÖYLİİİM SENİN AÇTIĞIN TOPİKLERE BAYILIYORUM...GEL DE YAZMA TADINDA YANİİ AŞK ;KISKANÇLIKLARI,İKDİDAR SAVAŞLARINI,SUSKUNLUKLARI,KAPRİSLERİ, HAKKINDA KONUŞMALARI,İNATLARI,KIRICILIKLARI HATTA TERK EDİP GİTMELERİ BİLE AFFEDEDER AMA ALDATMAYI ASLAAA... TABİ BENCEE... 18990[/snapback] Topic açma konsunda aşkımla yarışıyorum ama henüz onun haberi yok Hazır bugün burda değilken açıyım dedim bir tane daha ve övgün için teşekkür ederim aşk aldatılmayı affertmez demişsin o halde aşkta gurur vardır mı anlamına gelir bu ? Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Buyrun listeleyin affeder mi ? Ya da neleri affeder? 18977[/snapback] AH BE ARMANIM DERİN MEVZUU BULMUŞSUN YİNE..ŞUNU SÖYLİİİM SENİN AÇTIĞIN TOPİKLERE BAYILIYORUM...GEL DE YAZMA TADINDA YANİİ AŞK ;KISKANÇLIKLARI,İKDİDAR SAVAŞLARINI,SUSKUNLUKLARI,KAPRİSLERİ, HAKKINDA KONUŞMALARI,İNATLARI,KIRICILIKLARI HATTA TERK EDİP GİTMELERİ BİLE AFFEDEDER AMA ALDATMAYI ASLAAA... TABİ BENCEE... 18990[/snapback] Topic açma konsunda aşkımla yarışıyorum ama henüz onun haberi yok Hazır bugün burda değilken açıyım dedim bir tane daha ve övgün için teşekkür ederim aşk aldatılmayı affertmez demişsin o halde aşkta gurur vardır mı anlamına gelir bu ? 18994[/snapback] HIIMMM BU BİRAZ FARKLI..ŞÖYLEKİ BEN AŞKTA GURUR YAPMAM,HATALIYSAM TIPIŞ TIPIŞ GİDİP ÖZÜR DİLEDİĞİMİ BİLİRİM...BENCE GURUR OLMAMALI AMAAA ALDATILMAYI AFFEDEMEM BU AYRI MEVZUU... İŞTE BÖYLE BE ARMANIM.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Tamam o zaman listenin ilk sırasını ihanet aldı Peki aşk başka neleri affetmez bunun dışında kalan her şeyi affeder mi ? Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Tamam o zaman listenin ilk sırasını ihanet aldıPeki aşk başka neleri affetmez bunun dışında kalan her şeyi affeder mi ? 19001[/snapback] DAHA DA İRDELEMEK İÇİN DİĞER ARKADAŞLARI DA BEKLEYELİM...BENDEN BU KADAR ŞİMDİLİK AMAAA... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Bana kalirsa bencillide affetmez gibi yani iki sevgiliden biri hep bana hep bana yaparsa digeri hani ya bana demez mi ? Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Bana kalirsa bencillide affetmez gibi yani iki sevgiliden biri hep bana hep bana yaparsa digeri hani ya bana demez mi ? 19004[/snapback] BU BİRAZ DAHA GÖRECELİ...ÇÜNKÜ BAZISI HANİ BANA DER BAZISI GIK DEMEZ.. BENCİLLİK BİRAZDA KAREKTER ÖZELLİĞİDİR.AFFETSEN DE AFFETMESENDE BÜNYEDE BAKİ KALIR Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 ne yalan söyleyeyim ben aşıkken aklımı ve mantığımı tatile yolladığım için herşeyi görmezden geliyordum(gençken)o yüzden çok büyük hatalar haricinde herşey affedilip gidiyordu.şimdilerde öyle değil tabi herşeyde pimpirik yapıyorum ama ne olursa olsun ALDATMAYI affetmez aşk...bence tabi affetmemeli.... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 gel gelelim aldatmaktan ne kast ettiginize, ben bu konuyu hala cözmüs diilim benim gibi düsünen biri cikar die topic actim yine cikmadi ask iki kisininin yüregini teslim etmesi bence... ve o zaman bencillik ne gezer askin dolaylarinda??? Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Bence affetmez.. Her insanın bazı sınırları vardır.. Aşkın gözü kör olmadığı için insan görür ve affedemez.... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 Cogu seyi affeder ask ama yukarda yazanlar gibi altatmayi ben kabul etmem askim aldatmada biter Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2009 Gerçek aşkta sahiplenme yoktur ve aldatma da söz konusu olmaz bu yüzden. Zaten sahibi değilsinizdir çünkü. Gerçek aşk affetmeyle ilgilenmez. Gerçek aşk karşı tarafın yaptığı şeyle (her ne olursa olsun) ilgisiz olarak devam eder. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.