Misafir Kemal_KABCIK Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Okuduğum kitapları, dinlediğim müzikleri paylaşmak isterim!. Şu an Ferhat TUNÇ Ağabeyimizden "SEN YOKSUN" şarkısındayım!. Ne yazacağımı bilemiyorum ki ben!. Dinlediğimi ve okuduğumu, Gördüğümü ve de bildiğimi, kendimce paylaşabilsem inşallah!. Alıntı
Misafir Kemal_KABCIK Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Şu an yeni bir kitaba başlamak ve yeniden doğmak istiyorum!. Tolstoy ve İş Bankası Yayınları üzerine ilgim var; şimdide!. Okuduğumun kitapla ve okuduğum yayınevimle bütün olabilmek!. Reklam yapmak istemem aslında, sadece yazdım, o kadar işte!. Alıntı
Misafir Kemal_KABCIK Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Tolstoy ve İş Bankası Yayınları ile; Yeni Bir Hayat İnşallah!. Bu Kez İnsanları Yargılamayacağım!. Koşulsuz Seveceğim Artık!. Tolstoy Kitaplarını İş Bankası Yayınlarından Okumadı, Diyerek, Kimseyi Suçlayamam Ben!. Herkesin Adandığı Var; ÇOK ŞÜKÜRLER!. Alıntı
Misafir Kemal_KABCIK Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Tolstoy Kitaplarını İş Bankası Yayınlarından Okuyorum, Diyerek, Beni Suçlu Görmesinler Diye Günlüğüme Bu Notları Düşüyorumdur!. Bu Suçluluk Duygusu Neden Var Bende, Bilemiyorum!. ŞÜKÜRLERİM!. Ben Özgür Değilim, Elimdeki Kitapla Yargılanan Biriyim: Bende!. Alıntı
Misafir Kemal_KABCIK Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Okuduğun Kitabın Önemi Büyük!. Kişisel Gelişim Kitapla!. Hangi Yayınevinin Kitabını Okuduğun Da Önemli İmiş Bak!. Ben Değişik Yayınevlerinden Aynı Kitabı Okumuştum; Bak!. Her Yayınevinin Kendine Özgü Anlatı Güzelliği Mevcuttu!. Alıntı
Misafir Kemal_KABCIK Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2013 Hangi Kitabı Okursan Oku; "ALLAH!" Diye Başla Kitabına!. Ve Yine Ömrünün Son Saniyesinde Yine "ALLAH" Desek Biz!. Ben Şu An İsyansız Okuyorum Tüm Kitaplarımızı, ŞÜKÜRLE!. Yazarlar Yazar Öğrenir, Bizde Okuyarak Öğreniriz: Aşkı!. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.