Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 11 yıl Yazar Demek istiyorum ki, sen de yalnızsın benim gibi Biz ikimizde yalnızsak... ve işte bu durumda İki kişilik bir yalnızlık olmz mı bizimkisi Edip Cansever
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 11 yıl .. ikisi bi boyda türküsü; bi dalda iki kirazbiri al biri beyazsallasana sallasana mendiliniakşam olsun söyleyeyim suçlarınıbi dalda iki cevizo orada sen burdaaranız derin denizsallasana sallasana saçlarınıay doğunca söyleyeyim suçlarınıbi dalda iki elmabirin al birin almakurban olduğum Allahonları hiç ayırmasallasana savursana saçlarınıdolunay'da bağışlasın suçlarını ..
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 11 yıl .. peki de.. niye bi aferin yok? .. kestane kebab.. acele cevab.. bi eferin' de olubilicektir.. reca etsem.. bu kaddaer emeğe.. mercy.. ..
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 11 yıl Yazar dimi ya ...haklısınız ....pek bi beğendim efendim...emeğinize sağlık..... ben artık gideyim...görüşmek üzere ..kalınız sağlıcakla...
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl .. ikisi bi boyda türküsü; . . . dolunay'da bağışlasın suçlarını .. aferin efenim çok tatlı olmuş bu... Merci
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl ha ha ha ... canım arkadaşım glorya ...duy sesimizi.. Duydum ve döndüm Öpüyorummmmm
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2014 10 yıl Yazar çok uzun zaman olmuş glorya seninle yazışmayalı.... günaydın canım.. özlemişim ya hu...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.