Φ monalisa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bende yazim eksik kalmasın bare 1-Atatürk 2-Irvin D. Yalom 3-Konfiçyüs Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Jim Morrison Jimmy Hendrix Janis Joplin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ne bu ecnebi merakınız yafffff... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ne bu ecnebi merakınız yafffff... ya ecnebi merakindan degil bunlar 4 J'lerin 3ü ilk 3 kisi olunca onlari yazdim.... ozellile de Morrison.. Harika sarkilari ve siirleri var.. beni rock muzige baglayan sahistir Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bende yazim eksik kalmasın bare 1-Atatürk 2-Irvin D. Yalom 3-Konfiçyüs ya monalisa bende ırvın D.Yalom hayranıyım o adamın kitapları süper oluyo ya.bak şimdi seni merak ettim.ozaman bende monalısa ile tanışmak isterim arkadaş Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Arkadaşlar psikoterapistlik bir durummu var.. Neden Irvin D. Yalom..?? Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 meraklanma yok bi durum olursa hallederiz.hani adamın kitaplarını o kadar okuduk. ben alaturka.yı tanımak isterim bi de seblayı Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Nejat İşler TANIŞMAYA GİDERKEN BANA BİR ALO DE OLUR MU... BENDE GELMEK İSTERİM... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 TANIŞMAYA GİDERKEN BANA BİR ALO DE OLUR MU... BENDE GELMEK İSTERİM... tamam ne demek gel istersen fan clup üye olalım karcıcegi m geliyomusun haber ver biz birazdan oraya gidiyoruz Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 pardon da kim bu şanslı kişi desem çok mu cahil olurum Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 pardon da kim bu şanslı kişi desem çok mu cahil olurum Nejat İşler Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Nejat İşler işte o kim o? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 İŞLEYEN PIRIL PIRIL BİR DEMİR DÜNKÜ YERDE Mİ GELİYORUM ŞİMDİ Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 İŞLEYEN PIRIL PIRIL BİR DEMİR DÜNKÜ YERDE Mİ GELİYORUM ŞİMDİ karcicegi m 10 dakka sonra ordayım işte o kim o? Mohican dalga geciyorsun dimi Nejat İşleri tanımıyormusun Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 karcicegi m 10 dakka sonra ordayım Mohican dalga geciyorsun dimi Nejat İşleri tanımıyormusun yok abi birdaha kimseyi sormuyacam burda şimdi google dan bakıyorum yuh artık sanki tanımak zorundaymışım gibi dizi oyuncusuymuş tamam bir daha kimsye bişi sormayacağım ders olsun buda bana Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 yok abi birdaha kimseyi sormuyacam burda şimdi google dan bakıyorum yuh artık sanki tanımak zorundaymışım gibi sen tarzına dikkat etsene biraz ben sana ne dedimki yuh diyosun Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 zekeriya beyaz ve saz arkadaşlarıyla tanışmak istiyorum Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 mustafa topalogluyla tanismak istiyorum belki bana abuçiçiçiçi'yi yazarken hangi ruh hali içinde oldugunu anlatir Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 zekeriya beyaz ve saz arkadaşlarıyla tanışmak istiyorum kanka burdayım ama arkadaşlar iftarda idare et artık Alıntı
Φ levcab Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 jim carrey adam fizik kurallarına aykırı Kanuni Sultan Süleyman tarz adam şarkıcı Asya çok hanım biri walla daha yeni olduğum için burda kimseyi tanımıyorum? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 tanışırız canem.........sen az yaklaş bana anlatam burdakileri........... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 tanışırız canem.........sen az yaklaş bana anlatam burdakileri........... ya sen konuşmayı ne zaman öğrendin hiç sana öğrettiğimi hatırlamıyom ben Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 tanıştırmışmıydım levcab buda gorgi aygırı.............. fazla yaklaşma ısırır........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.