Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl bende yazim eksik kalmasın bare 1-Atatürk 2-Irvin D. Yalom 3-Konfiçyüs
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl ne bu ecnebi merakınız yafffff... ya ecnebi merakindan degil bunlar 4 J'lerin 3ü ilk 3 kisi olunca onlari yazdim.... ozellile de Morrison.. Harika sarkilari ve siirleri var.. beni rock muzige baglayan sahistir
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl bende yazim eksik kalmasın bare 1-Atatürk 2-Irvin D. Yalom 3-Konfiçyüs ya monalisa bende ırvın D.Yalom hayranıyım o adamın kitapları süper oluyo ya.bak şimdi seni merak ettim.ozaman bende monalısa ile tanışmak isterim arkadaş
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 19 yıl Arkadaşlar psikoterapistlik bir durummu var.. Neden Irvin D. Yalom..??
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl meraklanma yok bi durum olursa hallederiz.hani adamın kitaplarını o kadar okuduk. ben alaturka.yı tanımak isterim bi de seblayı
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Nejat İşler TANIŞMAYA GİDERKEN BANA BİR ALO DE OLUR MU... BENDE GELMEK İSTERİM...
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl TANIŞMAYA GİDERKEN BANA BİR ALO DE OLUR MU... BENDE GELMEK İSTERİM... tamam ne demek gel istersen fan clup üye olalım karcıcegi m geliyomusun haber ver biz birazdan oraya gidiyoruz
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl pardon da kim bu şanslı kişi desem çok mu cahil olurum Nejat İşler
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl İŞLEYEN PIRIL PIRIL BİR DEMİR DÜNKÜ YERDE Mİ GELİYORUM ŞİMDİ karcicegi m 10 dakka sonra ordayım işte o kim o? Mohican dalga geciyorsun dimi Nejat İşleri tanımıyormusun
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl karcicegi m 10 dakka sonra ordayım Mohican dalga geciyorsun dimi Nejat İşleri tanımıyormusun yok abi birdaha kimseyi sormuyacam burda şimdi google dan bakıyorum yuh artık sanki tanımak zorundaymışım gibi dizi oyuncusuymuş tamam bir daha kimsye bişi sormayacağım ders olsun buda bana
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl yok abi birdaha kimseyi sormuyacam burda şimdi google dan bakıyorum yuh artık sanki tanımak zorundaymışım gibi sen tarzına dikkat etsene biraz ben sana ne dedimki yuh diyosun
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl mustafa topalogluyla tanismak istiyorum belki bana abuçiçiçiçi'yi yazarken hangi ruh hali içinde oldugunu anlatir
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl zekeriya beyaz ve saz arkadaşlarıyla tanışmak istiyorum kanka burdayım ama arkadaşlar iftarda idare et artık
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl jim carrey adam fizik kurallarına aykırı Kanuni Sultan Süleyman tarz adam şarkıcı Asya çok hanım biri walla daha yeni olduğum için burda kimseyi tanımıyorum?
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl tanışırız canem.........sen az yaklaş bana anlatam burdakileri...........
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl tanışırız canem.........sen az yaklaş bana anlatam burdakileri........... ya sen konuşmayı ne zaman öğrendin hiç sana öğrettiğimi hatırlamıyom ben
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl tanıştırmışmıydım levcab buda gorgi aygırı.............. fazla yaklaşma ısırır........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.