Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl arkadaslar lüffen benle tanismak isteyen yok mu ben istemiyorum............
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl Deniz Akkaya - Broklyn Bounce vede tabiki olmaz sa olmazLarımdan Cim Carry i tanımaq ısterdım:D
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl ABD Başkanı BM başkanı AB dönem başkanı.. Hepsine bir çivt sözüm var..
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl Hz.Muhammed (s.a.v) F.Sultan Mehmet M.Kemal ATATÜRK Üçüde bugünlere gelmemizde büyük payları olduğu için tanışmak isterdim.
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl Elbette ki Peygamberimiz (sav) Hoşgörü timsali MEVLANA Bana göre dirilişin sembolü olan Hz.İbrahim
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl HZ.Muhammed(s.av) FAtiH sultan mehmet HAn... KAnuni sultan Süleyman...
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Güzellik yarışmasında dereceye giren ilk üç yeterlidir sanırım..
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Güzellik yarışmasında dereceye giren ilk üç yeterlidir sanırım.. Ne yapacan bakalım sen ilk üçü
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V) Lev Nikolayeviç TOLSTOY Mustafa Kemal ATATÜRK
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl ben $eyle tanı$mak istiyom hırsız polisdeki gomser varya onlan i$de
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl bizimle tanışmak isteyen yok belli aman üzüldüm yaaa nihal atsız sezen aksu shaq o'neal forumdaki sevgili arkadaşlar içinden ise made in turkey arman şevval
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.