Φ hawa Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 4 değişik renkteki 10 adet karta şu sayılar yazılmıştır: 1,2,4,5,6,12,15,22,24,38 mavi ve beyaz renkli birer adet kart vardır kırmızı kartlı sayıların en büyüğü ,sarı kartlı sayıların en kucugunden küçüktür kırmızı kartlardakı sayıların toplamı mavi kartlardaki sayıların toplamının 2 katıdır sarı kartlardaki sayıların toplamı kırmızı kartlardaki sayıların toplamının 2 katıdır bi ricam var bu tarz sorular beyin jimnastıgı amaclı oldugu için herkez zaten cevaplıyabılecektır. onay gerektirmedıgınden isteyenler özelden cvplarlarsa sevınirim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 cevap özeline gönderildi Hawa neyse ben doğruluğundan eminimm soru basitti dedigin gibi Alıntı
Φ SERMİN Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Ya burayada yazsaydın bende görseydim.Gloria bana da gönderirmisin ? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 SERMİN sen yenisin galiba... Aramıza hoşgeldin öncelikle... Şimdi ben cevabı senin özeline de attım yani ben dogru cevabı buraya yazmaktan korkunç bir zevk alırdım amaaaaa gel gelelim Hawa arkadasımız onume engeller koymuş yazamıyorummm ama ne yapalımm biz de katlancaz bakalımm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 özelden attım hawa cım Alıntı
Φ hawa Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 özelden attım hawa cım evet canım dogru. tebrıkler:) Alıntı
Φ hawa Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 SERMİN sen yenisin galiba... Aramıza hoşgeldin öncelikle... Şimdi ben cevabı senin özeline de attım yani ben dogru cevabı buraya yazmaktan korkunç bir zevk alırdım amaaaaa gel gelelim Hawa arkadasımız onume engeller koymuş yazamıyorummm ama ne yapalımm biz de katlancaz bakalımm şikayet etme bakıım gloria:D:D bıkac gun gecsın sen cevaplarsın burda. yanlısmı dusunuorum belkı senden sonra gorenlerde ugrasmak ısterler dusundum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 şikayet etme bakıım gloria:D:D bıkac gun gecsın sen cevaplarsın burda. yanlısmı dusunuorum belkı senden sonra gorenlerde ugrasmak ısterler dusundum benim cevap da doğru degil mi hawa yaaaaa? Alıntı
Φ hawa Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 benim cevap da doğru degil mi hawa yaaaaa? dogru canımm. solemedım dogru oldugunu emınım fln demıssın ya cevapta ondan. tebrıkler cnm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 gec oldu ama cevabim ozelde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.