Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Yaşıkşamadığını bilmiyorum zaten.... Yakışmadığını biliyorum... Kerata seni...pek bir huysuz ve sevimli... (uyuma bak hele...) huysuzumdur evet ama sevimli olduğum meçhul diğer arkadaşlar hoşbulduk!
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Yazar çok konuk severmiş burasu yahu! şu türk malının topici dolmuş ama bizimkine bişey yazan yok
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl çok konuk severmiş burasu yahu! şu türk malının topici dolmuş ama bizimkine bişey yazan yok Diesel... Seni sevdim,bağrıma bastım da... Artık kurtulsan şu başlıktan da,başka başlıklarda kapışsak seninle....
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Yazar yok ben burayı çok sevdim burda 12356 tane ileti yazıcam :D
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl yok ben burayı çok sevdim burda 12356 tane ileti yazıcam :D yaz canım yaz..aman eksik kalma.. kına yakıyolar..
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl çok konuk severmiş burasu yahu! şu türk malının topici dolmuş ama bizimkine bişey yazan yok sırf o sebepten en azından her gün bir yaprak atarım sana arada sende bir şey yaz da flood olmasın
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Yazar bilmem aklıma bu geldi! ama mazottan esinlenmedim, shaq in lakaplarından biri bu ordan aklıma geldi!
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl bilmem aklıma bu geldi! ama mazottan esinlenmedim, shaq in lakaplarından biri bu ordan aklıma geldi! hıııı. pekiiii danger neden danger
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Yazar hıııı. pekiiii danger neden danger bilmem diesel yazıp google da grafiklerde aradım , bunu beğendim koydum, ama cidden tehlikeli biriyimdir, zaman görüceksiniz bunu!
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl bilmem diesel yazıp google da grafiklerde aradım , bunu beğendim koydum, ama cidden tehlikeli biriyimdir, zaman görüceksiniz bunu! hadi baam (bak gördün mü 3. sayfan açıldı) pekiiiiii üye numarana baksana ne büyük rakam
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl dogville nerdesin? yetiştim pekiiiiiiii diesel senin gözlerin neden bu kadar büyük
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Yazar aslında o kadar buyuk değil ya, seninkilermi bozuldu acep
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Anlamlı birşeyler konuşunda bari... demesinler sonra arkanızdan;'O kadar sayfayı doldurdular da ne oldu,hepsi boş muhabbet'...
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl made in turkey sayfasında kıvırıyo demişsin şimdide kör göndermiyom yaprak maprak kim dolduracaksa doldursun sayfanı
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ne kızıon ya, orda sen bana laf soktun onun için dedim ben onu! hiç periler öyle yaparmı ya?
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl ne kızıon ya, orda sen bana laf soktun onun için dedim ben onu! hiç periler öyle yaparmı ya? made in e karşı korudum seni bide ne laf sokması
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Yazar kendini bilmez?? made in in kendini bilmezlerle uğraşıom lafına niye böyle bi cvp verdin?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.