Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 BİR İNGİLİZ BİR FRANSIZ ALMANYAYA UÇAKLA GİDİYORLARMIŞ.RESTORANTDA 3 TANE PİZZA ISMARLAMIŞLAR BİRİSİ BİRİNİ DİĞERİDE BİRİNİ YEMİŞ KALAN BİR PİZZAYI KESMEDEN BİÇMEDEN NASIL PAYLAŞTIRIRSINIZ??? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 cevap yarısına kadar biri yer, yarısına gelince diğerine verir mi acaba? Alıntı
Φ goldenarmy Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 valla restorant pizza yı eşit parçalara bölerek servis edeceğini umuyorum, Alıntı
Φ babyface Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 ingilizle fransız ucakla alman da yaya gelmis o yüzden 3 pizzanın kalanını da alman yer kavga çıkmaz doorumu ? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 tebrikler babyface çok iyisin Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 BİŞİ DEİL Alıntı
Φ alkanamca Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 uçaktayken restorana gidemezler Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 pizzalardan birini birisi diğerinide birini yedi diyorsun.. iki kişi pizza yedi diyorsun. sonrada uçakta restorana gidemezler diyorsun. çok saçma. yalanmı söyledin yani Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Bunlar uçağa neden binmiş.. Alman neden yaya kalmış Bunlar hangi restaurantta bir araya gelmişler.. Pizzaların markası nedir.. Pizzaları yedikten sonra doymuşlarmı.. Pizzaları ısmarlayan kimdir.. Pizza fiyatları ne kadarmuş orada.. Madem ortada üç pizza ve üç şahıs var, nedn paylaşsınlar Her birine birer pizza düşmezmi.. Yoksa pizzaların boyutları farklımı... Şaka bir tarafa soruyu cevaplayan artkadaşa ve soran arkadaşa saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.. Güzelmiş... Alıntı
Φ nuwanda Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 dostum sorunun soruluşu itibariyle bir hata yapmışın. ALMANYAYA kelimesi ile UÇAKLA kelimesi yer değiştirmeli, aksi takdirde anlatım bozukluğu mewcut. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.