Φ Fragged Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Hayat=Ölüm Nekadar yaşarsanız yaşayın sonlu olan birşeyin kıymeti yoktur. Doğduğunuz an öldünüz... Saygılar-Sevgiler.. Auuuuuaaaaaa. Biz vur dedik, sen ise öldürdün . Yaşamak kadar değerli bir şey yoktur. Yaşamak ölmektir demekle, mezarda yatan vatandaşla yaşaynı aynı kefeye (kefene?) koydun. Çok fatalist oldu. Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Hayatın gidişatı Hem acıklı hem komik Hayatın gidişatı Senin dışında oluşursa Ve sen bunu hiç bilmiyor Gibi değilsen Hala devam Devam hala Hala devam Gidişata… Hayatın gidişatı Tek başına olabilmeyi bilebilmekse Hayatın gidişatı İnsan ormanında yalnızlıksa Ve sen bunlara karşın Üretebilirsen Ürettiğin ürünlerle Varolabilirsen Hala devam Devam hala Hala devam Gidişata… Hayatın gidişatı Bozkırın ortasında bir yerde Hayatın gidişatı Mum ışığında bir beyaz sayfa Biraz şarap ve serap Ve sen bunları ışığa dönüştürebilen O uzak köyde bir öğretmensen Hala devam Devam hala Hala devam Gidişata… Bulutsuzluk Özlemi... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 yaşamının üzerine sabırla yavaş va acı çekerek birer birer tuğlalar dizmek, ve bir gece hepsinin yıkıldığını görmek, Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Hayat.. Kadere inat.. seni sil baştan.. yaşayacağım... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Hayat..Kadere inat.. seni sil baştan.. yaşayacağım... 18544[/snapback] ya abla sen bir tanesin diyorum kimse bana inanmıyor Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 ZAMAN GEÇİYOR ÖMÜR BİTİYOR ZALİM KADER AĞLARINI ÖRÜYOR BEN ÇOK SEVİYORUM AMA VEFASIZ HAYAT BENİ SEVMİYOR ÖĞRENDİK Kİ SEVMEK SAADETTİR HAYAT HEP AŞKTAN MI İBARETTİR ELBET BİRGÜN YAŞAM BİTECEKTİR DÜNYADAN BİRİLERİ SİLİNECEKTİR ANILARDA KALACAKTIR SİMALAR BELKİ BİR RESİM HATIRLATACAKTIR ÜMİTLER,HÜZÜNLER,SEVDALAR YAŞAMIMIZIN FOSİLLERİ OLACAKTIR...! Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 ZAMAN GEÇİYOR ÖMÜR BİTİYORZALİM KADER AĞLARINI ÖRÜYOR BEN ÇOK SEVİYORUM AMA VEFASIZ HAYAT BENİ SEVMİYOR ÖĞRENDİK Kİ SEVMEK SAADETTİR HAYAT HEP AŞKTAN MI İBARETTİR ELBET BİRGÜN YAŞAM BİTECEKTİR DÜNYADAN BİRİLERİ SİLİNECEKTİR ANILARDA KALACAKTIR SİMALAR BELKİ BİR RESİM HATIRLATACAKTIR ÜMİTLER,HÜZÜNLER,SEVDALAR YAŞAMIMIZIN FOSİLLERİ OLACAKTIR...! 18551[/snapback] cok cok güzel askmiracle´im ellerine saglik Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 ZAMAN GEÇİYOR ÖMÜR BİTİYORZALİM KADER AĞLARINI ÖRÜYOR BEN ÇOK SEVİYORUM AMA VEFASIZ HAYAT BENİ SEVMİYOR ÖĞRENDİK Kİ SEVMEK SAADETTİR HAYAT HEP AŞKTAN MI İBARETTİR ELBET BİRGÜN YAŞAM BİTECEKTİR DÜNYADAN BİRİLERİ SİLİNECEKTİR ANILARDA KALACAKTIR SİMALAR BELKİ BİR RESİM HATIRLATACAKTIR ÜMİTLER,HÜZÜNLER,SEVDALAR YAŞAMIMIZIN FOSİLLERİ OLACAKTIR...! 18551[/snapback] cok cok güzel askmiracle´im ellerine saglik 18554[/snapback] TATLI DİLLİ ALATURKAM SEN SAĞOL Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Hayat, mayat diyorlar Benim gözüm mayat'ta Hayatın eksiği var Hayat eksik hayatta (NFK) Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Hayat=Ölüm Nekadar yaşarsanız yaşayın sonlu olan birşeyin kıymeti yoktur. Doğduğunuz an öldünüz... Saygılar-Sevgiler.. 18312[/snapback] bu cok karamsarca hayat=ölüm=ebedi hayat Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 ZAMAN GEÇİYOR ÖMÜR BİTİYORZALİM KADER AĞLARINI ÖRÜYOR BEN ÇOK SEVİYORUM AMA VEFASIZ HAYAT BENİ SEVMİYOR ÖĞRENDİK Kİ SEVMEK SAADETTİR HAYAT HEP AŞKTAN MI İBARETTİR ELBET BİRGÜN YAŞAM BİTECEKTİR DÜNYADAN BİRİLERİ SİLİNECEKTİR ANILARDA KALACAKTIR SİMALAR BELKİ BİR RESİM HATIRLATACAKTIR ÜMİTLER,HÜZÜNLER,SEVDALAR YAŞAMIMIZIN FOSİLLERİ OLACAKTIR...! 18551[/snapback] Hepimizin son adresi küçücük çukur O zaman ne diye bu kin bu kırılmaz gurur... Akşamları insanlar hiç yüzünden vurulur Dağlarda hain hain tuzaklar kurulur İnsan hayatta neden hep yorulur.... Yaşam!!! Ne kadar uzunsa o kadar kısa Gözünü aç kapa.. Bakmışşınki bedenin mezarda Acaba neler yaptın hayatta Yada neler aldı neler verdi hayat sana... Ölüm!!! Benim kara gülüm.. Değeri bilinmeyen hep zannedilen zulüm.. Ama biliyorlar mı sen benim kurtuluş günüm...... Aslında şiirin güzel oldu diyecektim ama.......................... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 ZAMAN GEÇİYOR ÖMÜR BİTİYORZALİM KADER AĞLARINI ÖRÜYOR BEN ÇOK SEVİYORUM AMA VEFASIZ HAYAT BENİ SEVMİYOR ÖĞRENDİK Kİ SEVMEK SAADETTİR HAYAT HEP AŞKTAN MI İBARETTİR ELBET BİRGÜN YAŞAM BİTECEKTİR DÜNYADAN BİRİLERİ SİLİNECEKTİR ANILARDA KALACAKTIR SİMALAR BELKİ BİR RESİM HATIRLATACAKTIR ÜMİTLER,HÜZÜNLER,SEVDALAR YAŞAMIMIZIN FOSİLLERİ OLACAKTIR...! 18551[/snapback] Hepimizin son adresi küçücük çukur O zaman ne diye bu kin bu kırılmaz gurur... Akşamları insanlar hiç yüzünden vurulur Dağlarda hain hain tuzaklar kurulur İnsan hayatta neden hep yorulur.... Yaşam!!! Ne kadar uzunsa o kadar kısa Gözünü aç kapa.. Bakmışşınki bedenin mezarda Acaba neler yaptın hayatta Yada neler aldı neler verdi hayat sana... Ölüm!!! Benim kara gülüm.. Değeri bilinmeyen hep zannedilen zulüm.. Ama biliyorlar mı sen benim kurtuluş günüm...... Aslında şiirin güzel oldu diyecektim ama.......................... 18717[/snapback] güzel oldu derken bile bi hoşluk katmışsın kendinden...sağol Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Hayat bir el sallantısıdır. Tıpkı senin yaptığın gibi el sallayıp gideceğiz birgün, sevgili askmiracle....... Saygılar-Sevgiler... Alıntı
Φ wyattearp Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 HAYAT MAYAT Hayat, mayat diyorlar Benim gözüm mayat'ta Hayatın eksiği var Hayat eksik hayatta, Takınsam, Kanat, manat Kuş muş olsam seğirtsem Bomboş vatana inat Matana doğru gitsem Necip Fazıl KISAKÜREK Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Hayat.. Kadere inat.. seni sil baştan.. yaşayacağım... ya nasıl yapılıyoor bu bende bileyim belki bende baştan yazarım :P Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Yazamazsın, yapamazsın.. Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Yazamazsın, yapamazsın.. iki ucu keskin bıçaktır hayat ve sonunda ölüm vardır bıçağın.... ne bir dot olur o zaman yanlızlığa inat ne de en çok sevdiklerin hayat kaynağın sen kalırsın ortada öylece yapayalnız ve hayat seni terketmiştir sen ise öylece bakarsın ardından şaşkın ve mahzun.... Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Yazamazsın, yapamazsın.. yazmaya calısırız elımızden geldıgı kadar Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 heeeeee tamam inat ettim yazmıcam Alıntı
Φ Vacant Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Hayat, amaçlar peşinden koşmak ve bundan zevk almaktır. Sonunda peşinde koştuunuz şeyi unutturacak kadar zevk almak Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 bence hayat Yılların yükünü almışım sırtıma Kimseyi almıyorum gönül tahtıma Sevdikçe çileler kalıyor bahtıma Sevgiye susadım gönül yorgunu -------------------------------- Kim bilir fırtınalı aşklar durgunu Gönlüme uğramış sevda vurgunu Aydınlık görmedim çile suskunu Sevgiye susadım gönül yorgunu -------------------------------- Uzanan elleri tutmam, sakınırım Yanlızlık sarhoşu olmuşum, bakınırım Baharda çiceksiz kalmışım, yakınırım Sevgiye susadım gönül yorgunu Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Hayat iddaa dır Hemde ölümüne Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 bo* çukuru ve kokuya alışmış fareler... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.