Φ kubsan Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2013 Son zamanlarda Son Nokta Krallığı isimli bir kitabı araştırıyorum ama yazarı sanki yok; çünkü onun hakkında bilgi yok. Onu bir hayli araştırdım yayınevini, ve diğer bazı şeyleri ama kimse bir şey bilmiyor. Kitabı çok ilginç ve şaşırtıcı buldum böyle gizemli eserleri severim dan Brown da benim favorim. Size de tavsiye edeyim, Gizli bi kuruluş adı THE Yok ondan daha büyüğü amacı dünyayı değiştirmek en gizli doğruyu bilimle ele geçirmek En dahi çocukları daha doğmadan tespit ediyorlar En garibi de burası ya Bi kız buluyorlar adı Lisa ve Arjantinden Acaib zeki çıkyor Sonra ona yetiştirmek için bir süper dahi erkek seç diyorlar Ona bir Türk erkeği seçiyor Sonrası daha da garip, ikisini önlemek için bir sürü şeyler yapan karanlık bi örgüt var Ve bu süper dahi çocukların 2şer eşleştirilmesi de garip gurup bi teoriye dayanıyormuş Amaç, onları herkesin görüşlerini kabul ettirecek kadar bilgili yetiştirip dünyada uzlaşmayı sağlamakmış ve belirli yıllarda sınavlar yapılacaklarmış Kitapta bir de Şeytan Adasından bahsediliyor ve orasının denizlerin ortasında dışarıdan asla görünmediği anlatılıyor ve gerçekten de bu harika bir metafordu Filmi çekilirse Game of the Thrones kadar ilgi çeker Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.