Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2013 11 yıl Arkadaşlar bugün güzel bir gün dediğiniz olmuştur mutlaka.. Neler çıkacak bakalım ortaya
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 11 yıl Şuanda Tatildeyim gerçekten rüya gibi bir yer Akçay :)TAMDA BUGÜN BU SÖZÜ SARF ETTİM. BUGÜN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR GÜN...
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2018 7 yıl Tarih 13.03.2016 at 03:49 , qh0stkinq dedi: Dün söyledim. Bana her gun güzel Tuzun kuru herhâl.. Bi de "gun" değil.. Eğer "gun" ise sakıncalı olubilecektir.. Silâh, tabanca, piştov felân.. Ne demekse..
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2018 7 yıl Tuzumu dün kuruttum sanırım galiba herhalde amma velâkin veyahút gül kurutmuşta olabilitem mevcuttur.. Gun, Gun ise Gun, Gun mudur? yoksa klavyenin azizliği midir orada kafam pek basmadı baboo saygılarımı ve sevgilerimi altın tasta sunarım efendim Aloha
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2018 7 yıl qh0stkinq bey bal arısı bi takıntımıdır? yoksa yardımlaşma sabit bir fikir obsession mudur? mission loaded shadow ionlaşmanın babası ise; anacığı kimdir? açıkça göstermek gerekirse peşinden hiç ayrılmayan heyvan'ı sev tasavvur et ama bil ki rüyadır.. az sonra uyanırsın tımmı eflâdım?
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 7 yıl tek kanatlı ise galiba babası dedem olur, anneciğinin kim olduğunu bilmem ama analığını yakînen tanırım.. düştüm peşine baboo
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 7 yıl 11 dakika önce, qh0stkinq dedi: tek kanatlı ise galiba babası dedem olur, anneciğinin kim olduğunu bilmem ama analığını yakînen tanırım.. düştüm peşine baboo vah çucum.. yeni bitme'm.. ben senin deden ile and dağlarında mağaralar kazarak silah depoladığımız günlerden tanırım.. sen bebeciktin.. sana analığım süt verdi eflâdım.. halâ seni besler yavriim.. artıkın böyüdün kocaman adam oldun yuf yani.. zır zır meme diye ağlıyon.. bu işte bi tropism durumusu var gibi.. işkilliyim.. elimden bi ilçe felan çıkmadan kaybolunuz reca ederim.. by
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.