Φ fatmahilal Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 valla bende yeniyim soruldumu bilmiyorum ama bulamadım : Bir Adam Cölde ilerlerKen karşısına Garip SeyLer Cıkar. ilk 100 Metrede kum toprbalarıyLa Karşılaşır çölün ortasında. Sonrada Giysilerlerle Karşılaşır. (pontolon,yelek,gömlek vs vs.) En Son ManZara ise ölü Bir Adam Elinde İse bi Kısa Çöp. Daha Sonrasında ise hic bişey yoktur. bildiginiz Çöl Yani. Sizce Bu Alanda Ne olMuştur ?? Alıntı
Φ gaddar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 [adamlar balonla giderken birden bi sorun meydana geldi.bu durumdan kurtulmak için balonda ağırlık yapan her şey atıldı.ama sorun giderilmeyince adamlar üstünde ki elbiseleri bile attılar.amayine bişeyler ağır geliyordu.en sonunda aralarında karar verdiler.çöp çekeceklerdi kısa çöpü çeken balondan atlayacaktı.ve öyle de oldu çölde ölü bulunan kişi şanssız olandı ve kısa çöpü o çekmişti.elbiselerde balonda bulunan kişilere aitti.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Sorulmuştuuu.. Alıntı
Φ fatmahilal Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 evet sorulmuş anlaşılan. ama yeniyim mazur görün Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 arkdaşlar aramıza yeni katılan arkadaşların sorduğu sorulara sorulmuştu diye cevap verip şevklerini kırmayalım , o sorularada cevap verecek yeni katılan arkadaşlar mutlaka olacaktır Alıntı
Φ lucifersinn Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 arkdaşlar aramıza yeni katılan arkadaşların sorduğu sorulara sorulmuştu diye cevap verip şevklerini kırmayalım , o sorularada cevap verecek yeni katılan arkadaşlar mutlaka olacaktır KATILIYORUM Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.