Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
HAPİSHANE MUHABBETLERİ : Let's Go To Prison

John Lyshitski 8 yaşından bu yana 3 kez hapishaneye düşmüş ve her defasında kendisini aynı hakim hapse yollamıştır. Son kez hapisten çıktığında artık hakimden intikam almak niyetindedir. Olaylar hiç de istediği gibi gelişmez ama yine de şans ondan yanadır ve hakimin oğlu Nelson Biederman IV tamamen bir yanlışlık sonucu hapse düşer. Tabii ki hücre arkadaşının kim olduğunu tahmin etmek sizin için hiç de sürpriz olmayacaktır. İşte tam bu noktadan sonra film başlar ve her şey artık bir komedi silsilesine dönüşür.  

Filmin adına sanına bakıp, bir de konusunu okuyunca önce izleyip izlememek konusunda bir parça sıkıntım oldu. Ne de olsa böyle filmler genelde erk filmler oluyor. Ben de erk filmleri pek sevmem (Leyla ile Mecnun hariç tabii, o ayrı bir şey :) ) sonra Eksi Sözlük'ten filmle ilgili yorumlara baktım ve dedim; "tamam kesin izliyorum."

Bir kaç alıntı da sizinle paylaşayım: 

Bob Odenkirk yapımı, son derece eğlenceli bir film. hapishane filmleriyle dalga geçmekle kalmayıp aynı zamanda diyaloglarıyla ve karakteriyle yardırmıştır lakin nedendir bilinmez hiç de popüler değildir, oysa oldukça izlenesi bi filmdir."

"Az bilinip, övgüye mazhar olmaması bu filme haksızlık olmuş. Başından sonuna kadar güldüren ender filmlerden oysa. "

"Bugüne kadar izlediğim en iyi komedi filmlerinden biri, hatta belki de en iyi ilk 3'e girer."

"Kısacası izlenmeli, izlenip gülünmeli, hatta arşive de eklenmelidir."

"2006 yapımı bal gibi, şeker gibi bir film. uzun zamandır böyle eğlenceli bir film izlememiştim. eğlenceli ne demek lan? yer yer basbayağı anıra anıra güldüm. sakın kaçırmayın." 

Ee tüm bu yorumlardan sonra izlememek olmaz değil mi? Hele de Eksi Sözlük referans oluyorsa benim için o referans her daim değerlidir. Eğer bu akşam şöyle eğlenceli bir film izleyeyim diyorsanız hiç ama hiç kaçırmayın, kesin izleyin :) 

Yapımı : 2006 - ABD
Tür: Komedi, Suç
Süre: 84 Dak.
Yönetmen: Bob Odenkirk
Oyuncular: Dax Shepard, Chi McBride, Michael Shannon, Dylan Baker, Will Arnett
Senaryo: Thomas Lennon, Robert Ben Garant, Michael Patrick Jann

Yapımcı: Marc Abraham, Matt Berenson 

GP066434_xl.jpg

John Lyshitski is a car stealing slacker, with a weed problem, and has been in Illinois' Rossmore State Penitentiary so many times, he knows its entire population of both staff and cons by their fast names. Cursed with the old ill luck of being in the wrong place, at the wrong time, in possession of the wrong car, he's been deemed a lost cause repeat offender in the eyes of everyone else. When the heartless judge, who has been behind most of his sentences, goes to the big court house in the sky, John decides to ruin the man's legacy by having the judge's only offspring, Nelson Biederman IV, thrown in the slammer along with him. Here, the world-class selfish jerk learns a certain old lesson the hard way: Do unto others as you would have others do unto you. But has John gone too far in the payback department? (IMDB)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.