Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 19 yıl sevmenin anlamını bilmeyenlerin bu topice yazmaları gülünç oluyor
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 19 yıl sevmenin anlamını bilmeyenlerin bu topice yazmaları gülünç oluyor ay mystic arkadasim, icimi okumussun
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 19 yıl ay mystic arkadasim, icimi okumussun okurum evelallah,başkalarınınkileri de okuyorum da o sebeple yazıyorum zaten
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 19 yıl hmm olur tabii ki.. ben yasadim erkek arkadasim hollanda'daydi.. ben ise burada.. tabi arada benim icin kacip geliyordu TR'ye.. ama olmadi uzak olunca güvensizlik oluyor.. hos yakin olupta aldatanlar olabilir ama iste olmadi.. daha yeni ayrildik hemde cok kötü offf
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 19 yıl sevdiğim arabistanda bile olsa yanına giderim.. niye uzaktan seveyim ya.. gözgöze bakmadan.. elini tutmadan.. kokusunu duymadan sevgi mi olur.. sevmeyi bilen üstatlara soruyorum..
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 19 yıl ister uzaktan olsun istersen yakından sevmek bi defa zordurrrrr
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.