Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 karşı konulamayan çanakkale savaşında düşman gemilerinden birinin de adıydı aynı zamanda.. Alıntı
Φ Golimer Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 Kendim uydurdum, nette arama yaptığımda Alman bir şirketin ismi cıktı... Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 selamun aleyküm yalnızlık emice demek Alıntı
Misafir ZplarkenVraklayanKurbaa Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 şimdi abilerim ablalarım bir kurbağa var bööyle kocaman bişi bu hem zıplayarak giderken hem vıraklayabilme yeteneğine sahip tamam mı..öylede süper bişi ormanda 1000 kurbağa gücünde.. hodaaaaaaaaa işte size mana... Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 femalexx hanım sızde acıklasanız artık nickinizin anlamını her seye yorum yapıyorsunuz ama hala acıklamamısınız ayıp oluyo ama bi öceki sayfaya bakarsanız açıklamış olduumu görürsünüs KamU bey uyus Alıntı
Φ yarkanavci Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 yarkan nın anlamı eski türkçede polis demek. A vcı ise soyadım... Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 benimkisi sadece bir bölge ismi ama güzel ve şirin bi yer Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gizli Bir Sevdadır Gece Yağmuru Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 adanada yağmur yağıyomu geceleri? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 adanada yağmur yağıyomu geceleri? bu da soru mu şimdi azizilcim, kızcağız sırılsıklam falan oldum diyooooo yağıyor demek ki Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 o başka bişeyden sırılsıklam olmuş olmasın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 adanada yağmur yağıyomu geceleri? Adana da yağar yağmur geceleri ve gündüzleri bu da soru mu şimdi azizilcim, kızcağız sırılsıklam falan oldum diyooooo yağıyor demek ki Sadece Gece Yağmurun da sırılsıklam olurum o başka bişeyden sırılsıklam olmuş olmasın Başka bişeyden kastın nedir anlamadım sadece nickim anlamına yorum yap Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 adanada yağmur yağıyomu geceleri? doğru tahmin etmişsin azizilde, bu konunun konuşulması gece kuşumu biraz sıkıyo Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 sıkılmasın canım yagmurdan önce şimşek çakar, bakma senin öle olduğuna burdan bişey anladınızmı? bende anlamadım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 sen anlamadıysan biz hiç anlamadık Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 biraz absürt bi cümle olduda Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Ben de bilmiyorum desem, önemi ne ?.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Soruyorum bunun sebebi nedir Çocuk?.. Alıntı
Φ kırmızıelma Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 adı üstünde................. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 nasıl anlatsam ki............rakı bardağının içinde buz ve rakı oluyor...ehhhh oldu galiba.... Alıntı
Φ Cevizağacı Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 bir zamanlar çok sevdiğim bir kız vardı onunla devamlı nette görüşürdük her seferindede beni bekletirdi ağaç oldum ağaç oldum diye söylenirdim kendi kendime onu beklerken şiirler okurdum gelince döktürürüm diye sonra Cevizağacı nı okudum ve çok etkilendim rumuzumu Cevizağacı yaptım bu ismi çok beğenmişti Cevizağacım deyip deyip gülerdi ayrıldığımız günden beride onu beklediğimi göstermek için Cevizağacı olarak kaldım ve hep Cevizağacı olarak kalacağım kırılıp dökülene kadar CEVİZ AĞACI Başım köpük köpük bulut, içim dışım deniz, ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda, budak budak, şerham şerham ihtiyar bir ceviz. Ne sen bunun farkındasın, ne polis farkında. Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda. Yapraklarım suda balık gibi kıvıl kıvıl. Yapraklarım ipek mendil gibi tiril tiril, koparıver, gözlerinin, gülüm, yaşını sil. Yapraklarım ellerimdir, tam yüz bin elim var. Yüz bin elle dokunurum sana, İstanbul'a. Yapraklarım gözlerimdir, şaşarak bakarım. Yüz bin gözle seyrederim seni, İstanbul'u. Yüz bin yürek gibi çarpar, çarpar yapraklarım. Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda. Ne sen bunun farkındasın, ne polis farkında. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 inşallah beklediğine değer cevizağacı Alıntı
Φ Cevizağacı Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 inşallah beklediğine değer cevizağacı bekletmemeye değecek biri hiç olmadıki beklemeyeyim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 yanlış anladın galiba beklemek güzeldir ama beklenilenin beklendiğinden haberi varsa... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.