Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 dünya nin neresinde olursa olsun, irki, dini, dili ne olursa olsun hic bir kiz cocugu ürkek bakislarla bakmamali dünya ya ! Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Şunun tatlılığına bakın ya Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 dünya nin neresinde olursa olsun, irki, dini, dili ne olursa olsun hic bir kiz cocugu ürkek bakislarla bakmamali dünya ya ! Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 bu surata bayildim ben NoT: cerenimoo ve berceste katkilariniz icin tesekkürler Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 gözler ne çok şey anlatıyor Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 angelflower bende agirlikli olarak bakislardan etkilendigim resimleri ekledim... Alıntı
Φ AnGeLoFdeAth Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.. fotoğrafların herbiri ayrı güzellikte,herbiri gerçekten etkileyici.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 angelflower bende agirlikli olarak bakislardan etkilendigim resimleri ekledim... eline sağlık teşekkür 3ederim Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Bu resimler çok güzel yayınladığınız için teşekkürler.... (keşke bu insanlar böyle bakmasa hep gülseler ama kader dedikleri bu işte herkez gülemiyor) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.