Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2013 12 yıl İsim: Boş Konuşan Polat Alemdar - Gezi Park hakkında yaptığı basın açıklaması Dizin: Politik Videolar Ekleme Tarihi: 13 Haziran 2013 - 09:32 Gönderen: gloria Kısa Açıklama: Polat Alemdar Necati Şaşmaz Gezi Park Açıklamaları Başbakan'la Gezi Parkı eylemleri ile ilgili görüşen Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz görüşme sonrası konuştu. Geniş Açıklama: İnsan kendini vezir de eder, rezil de... İşte bir rezalet örneği... Biz orada 15 gündür direnelim, daha Taksim'e geziparka bile gitmemiş, ya da gittiyse de bunu söylemekten bile çekinen bir dengesiz tutsun gelsin senin adına Başbakan'la görüşmeye gitsin... İşte rezilliğinin daniskası Yayınlanma tarihi: 12 Haz 2013 Polat Alemdar Necati Şaşmaz Gezi Park Açıklamaları Başbakan'la Gezi Parkı eylemleri ile ilgili görüşen Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz görüşme sonrası konuştu. Türkiye'ye nazar değdi İletişimdeki kopukluğu ancak birbirimize tahammülle giderebileceğimizi düşünüyorum. Bu konudaki düşüncelerimi, hissettiklerimi sayın Başbakanımıza aktarmak istedim. Aslında yaklaşık 10 gün süresince suskunluğumu korudum, olanları izlemek, gözlemlemek istedim. Fevri çıkışlar da yapabilirdim. Neler olduğunu görmek için bekledim. 10 günden beri çok güzel gelişmeler oldu. Sorularımın cevabını ancak alabildim. Benim Gezi Parkı'na gittiğime dair bir haber yayınlandı. Ben bunu yapmadım. Beni taraf etmeye çalışmak hiç yakışmadı. Bu bir nevi mahalle baskısıydı. Mahalle baskısının esiri olmak istemedim. Bu insanları zoraki taraf olmaya itmemeli. Şu anki düştüğümüz durum da maalesef bütün dünya gözünde üzücü, hepimiz için çok üzücü. Türkiye bunu hak etmiyor. Yurtdışından birçok dostum ve arkadaşım aradı. Türkiye'ye güvenin, demokratik, özgürlük söylemlerimizi sadece söylemlerde değil keşke görselde de dünyaya verebilsek. Maalesef dünya böyle görmüyor. Elbette güzel şeyler olsun istiyoruz. İnşallah olur da. Bizim akademisyenlerin, sosyologların, bilim adamlarına, düşünce adamlarına ihtiyacımız var ki, bize bu olanları anlatabilsinler. Akademisyenlerimizin tarafsız olmaları lazım. Bize gösterilen doğru ve aydınlanmış olan yoldan ilerlemeye devam edeceğiz, inşallah sağlam bir yere varacağız. Birbirimizi Allah için sevelim. Allah hepimize tahammül versin tahammülümüzü arttırsın. Bana göre bu ülkeye nazar değmiştir. Dua okuyalım. Hiç kimse bu ülkenin kötü duruma düşmesini istemez. Bu gemide hepimiz varız, batarsak hepimiz batarız. Ben düşüncelerimi anlatmak istedim. Topçu Kışlası'nı detaylarıyla, son haliyle görmek ve dinlemek istedim. Bana animasyonu çok sevdim, orada daha fazla yeşilin olduğunu gördüm. Orayı illegal örgütlerden dışırada tutabilirsek, orası hepimizin. Ben Gezi Parkı'na gitmem. Atatürk'ün askeriyim diyenle bir başkasının askeriyim diyenle aynı ortamı paylaşmak Atatürk'e hakarettir. Ordada samimi dostlarımın yanında bulunmayı ben de isterim. Her taraf Türk Bayrağı olursa inanın ben oradayım. Ben başka bir şey istemem. Bugünleri unutmayalım. Allah hepinize yardım etsin, öncelikle bana. Video Linki: Videoyu Görüntüle
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.