Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Aldatmak

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bir ilişkinin sağlam olması için karşılıklı güven çok mühimdir.güvensiz bir ilişki yarım bir ilişkidir.kalbinizdeki sevgiyi bir çok insana paylaştırmak bir çok yarım ilişki yaratır,kalbinizi ve beğninizi tek bir insana veremezsiniz.bu da insan hayatında sahte bir dünya yaratır,bu nedenle aldatan aldanır.birlikte olunan insana yapılan bir saygısızlıktır.en azından paylaştıklarınızın anısına saygısızlık etmeyiniz... :clover:

• Cevaplar 75
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
İnsanın doğası budur. Erkekler sokakta yürüyen 10 kadından 7'si ile sekse girmeye hazırdır. Bunun sebebi doğadır. Hiçbir mantık bunun önünü kesemiyor. Erkek aldatmaz desem yalan olur. İsterseniz hayvan deyin isterseniz demeyin. Ne varsa odur.

17197[/snapback]

iste burasiiii, merak ettigim nokta...

hazir olmasi dahi aldatmakmidir, yoksa uygulamaya gecince mi aldatma adi verilir...

cinsel boyuta gecmeden karsi cinsle(yani birlikte olmadiginiz bir sahisla) samimi olmak, onunla özelinizi paylasmak aldatmak midir???

sevdiginizle(gerci bu durumda sevdiginiz bile demek yanlis gelio bana)birlikte oldugunuz anlarda baskasini düsünmek, aldatmakmidir?

ben buralarda kaldim hala??

Gönderi tarihi:

Bu söylenen şeyler 100-150 yıldır geçerli olan şeyler..

DOĞA KENDİ KURALLARINI KOYAR...

düşünsenize 300 yıl önce yada 100 yıl önce kaç kadının kocası vardı?.. tek kişiyle kaç kişi evliydi..çoğu erkek savaştan yada salgın hastalıklardan ölüp giderdi... Kadınlar neslin devamı için doğururlar..birinci çocukla üçüncü çocuk kimden belli olmazdı.. bir erkek bir gider bi daha gelir yada dönemezdi.. yada istilaya uğrar ülke..o kadını hangi erkek sahiplenirdi..

Doğa herşeyi belirlerdi..

şimdi kadınlar ve erkekler kural getirdiler.. tek olunacak..

bilmem bunun ne olacağını yine doğa belirleyecek...

Aşk yüz yıldır olan birşeymi.. daha aşık olanların kaçı tek eşli kalabilmişlerdir..kaç yaşında ölmüşlerdir..

Dinler çok eşliliği savunmuşlar..

modern insan tek eşliliği..

geleceğin daha modern insanıda ilişkileri bir yere götürecektir..

Gönderi tarihi:
İnsanın doğası budur. Erkekler sokakta yürüyen 10 kadından 7'si ile sekse girmeye hazırdır. Bunun sebebi doğadır. Hiçbir mantık bunun önünü kesemiyor. Erkek aldatmaz desem yalan olur. İsterseniz hayvan deyin isterseniz demeyin. Ne varsa odur.

17197[/snapback]

hazir olmasi dahi aldatmakmidir, yoksa uygulamaya gecince mi aldatma adi verilir...

cinsel boyuta gecmeden karsi cinsle(yani birlikte olmadiginiz bir sahisla) samimi olmak, onunla özelinizi paylasmak aldatmak midir???

sevdiginizle(gerci bu durumda sevdiginiz bile demek yanlis gelio bana)birlikte oldugunuz anlarda baskasini düsünmek, aldatmakmidir?

17218[/snapback]

bence Fiziksel cinsellik olmadan aldatma olmaz..

yani birini beğenmekle aldatmak olmaz..

insan bir çok insanı beğenebilir..

***** yada erotik film izleyen kadın kocasını orada rol yapanlarla aldatmışmı olur..

bunlar komik şeyler..

birinin zekasını ve kişiliğinide beğenebilirsin..bu aldatmak olurmu..

ben evliyim..

senin fikir ve kıvrak zekalılığını ve düşüncelerini beğendim..

şimdi eşimi aldatmışmı oldum..

bence olmaz böyle birşey...

Gönderi tarihi:

walla turkacım aslında onu sen belirlersin ,böyle konularda kesin şeyler söylenmemeli bana kalırsa,mesela sevgilin başka biriyle yakın temas içinde,duygusal veya cinsel temas kuruyorsa (hani samimi bir şekilde,el kol hareketleriyle falan) sen onu öyle görünce ne hissedersin? walla ben aldatılıyormuş gibi hissederim.en azından güvenim sarsılır.Ha bir başkası yok ben yatakta yakalamadıktan sonra sorun olmaz der o da onun hissiyatı :clover:

Gönderi tarihi:

17197[/snapback]

17218[/snapback]

***** yada erotik film izleyen kadın kocasını orada rol yapanlarla aldatmışmı olur..

bunlar komik şeyler..

ben evliyim..

17226[/snapback]

o zaman iltifatlariniz icin tekrar tesekkür ederim de, yani sizin esiniz bir baska erkekle samimi olsa, yani onunla derdini paylassa, güzel bir dostluk kursa, size anlatmadigi seyleri ona anlatsa , ama cinsellik falan yok arada, o zaman aldatma olmaz diosun ???

Gönderi tarihi:
walla turkacım aslında onu sen belirlersin ,böyle konularda kesin şeyler söylenmemeli bana kalırsa,mesela sevgilin başka biriyle yakın temas içinde,duygusal veya cinsel temas kuruyorsa (hani samimi bir şekilde,el kol hareketleriyle falan) sen onu öyle görünce ne hissedersin? walla ben aldatılıyormuş gibi hissederim.en azından güvenim sarsılır.Ha bir başkası yok ben yatakta yakalamadıktan sonra sorun olmaz der o da onun hissiyatı  :clover:

17234[/snapback]

yerden göge kadar haklisin mystc nehirim, ben kendimden yola cikarak sormadim, böyle bi durumla hic karsi karsiya da kalmadim, aldatildim mi bilmiorum, hic hissetmedim en azindan...

ama verdigin örnek belki aldatmadir belki diildir, ama beni rahatsiz eder, laubalilik yapan, fazla sulu olan, el sakalari yapan keklerden hic hoslanmam, mesafe ve sinir koymasini bilmeli...

Gönderi tarihi:
yani sizin esiniz bir baska erkekle samimi olsa, yani onunla derdini paylassa, güzel bir dostluk kursa, size anlatmadigi seyleri ona anlatsa , ama cinsellik falan yok arada, o zaman aldatma olmaz diosun ???

Bence olmaz. Ama bana anlatmadığı şeyleri başkalarına anlatması beni kırar tabi. Sebebini araştırırım. Olmazsa ayrılığa kadar gidebilir. Ama aldatma sayılmaz.

Gönderi tarihi:
walla turkacım aslında onu sen belirlersin ,böyle konularda kesin şeyler söylenmemeli bana kalırsa,mesela sevgilin başka biriyle yakın temas içinde,duygusal veya cinsel temas kuruyorsa (hani samimi bir şekilde,el kol hareketleriyle falan) sen onu öyle görünce ne hissedersin? walla ben aldatılıyormuş gibi hissederim.en azından güvenim sarsılır.Ha bir başkası yok ben yatakta yakalamadıktan sonra sorun olmaz der o da onun hissiyatı  :clover:

17234[/snapback]

ben cevaplıyayım

cevap::::

cinsel temas yakındır derim

daha ne diyeyim?

:D :D :lol::lol::P :P

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:
Ha bir başkası yok ben yatakta yakalamadıktan sonra sorun olmaz der o da onun hissiyatı 

abla wallahi bir cevhersin sen eksik olma emi

Gönderi tarihi:

peküüüü ihanetle, aldatmanin arasinda ki fark ne??

bugün biseyler ögreniim diorum, eger yardimci oluverirseniz

Gönderi tarihi:
Ha bir başkası yok ben yatakta yakalamadıktan sonra sorun olmaz der o da onun hissiyatı 

abla wallahi bir cevhersin sen eksik olma emi

17257[/snapback]

mohicim sende acayip bir misyon yüklüyosun üzerime walla ,hatalı bi söz etmiyim de mohiyi hayal kırıklığına uğratmiyim diye yırtıncem walla :P

Gönderi tarihi:

17197[/snapback]

17218[/snapback]

bunlar komik şeyler..

ben evliyim..

17226[/snapback]

o zaman iltifatlariniz icin tekrar tesekkür ederim de, yani sizin esiniz bir baska erkekle samimi olsa, yani onunla derdini paylassa, güzel bir dostluk kursa, size anlatmadigi seyleri ona anlatsa , ama cinsellik falan yok arada, o zaman aldatma olmaz diosun ???

17246[/snapback]

DOSTLUK ARKADAŞLIK KURMAK..

BİŞEYLERİ SORUNLARI PAYLAŞMAK AYRI ŞEY..

BUNU ÇALIŞAN KADINLARIN HEPSİ YAPAR..İŞYERLERİNDE HEM KADININ HEM ERKEĞİN ARKADAŞLARI DOSTLARI VARDIR..

AMA BANA ANLATMADIĞI BENİMLE PAYLAŞMADIĞI BİŞEYİ BAŞKASIYLA PAYLAŞMASI ÇOK FARKLI ŞEY..

BU DURUM FINDIKKURDUNUN DEDİĞİ ŞEYE GELİR..

BUNLARI AYIRMAK GEREK..

BENİM DE ÇEVREMDE SAMİMİ OLDUĞUM ARKADAŞLARIM VAR ..DOSTUM OLAN BAYANLAR.. EŞİMİ HİÇ ALDATMADIM..

EŞİMİ ALDATMAYA DEĞECEK BİRİ OLSA ALDATIRIM BELKİ..

AMA ŞİMDİYE KADAR OLMADI..

Gönderi tarihi:

17261[/snapback]

Aldatmak ihanete göre daha önemsiz daha basit kalır .

Mesela mahalle bakkalını da aldatabilirsin sözgelimi sahte para verip alışveriş yapabilir aldatabilirsin ama ihanet çok daha özel ve daha kötü sonuçlar doğurur. Herkese ihanet edemezsin senin için çok önemli bir değeri aldattığın zaman buna ister kocan de ister sevgilin ya da ülken olmuş olsun işte o zaman bu ihanet olur

Gönderi tarihi:

17261[/snapback]

Mesela mahalle bakkalını da aldatabilirsin sözgelimi sahte para verip alışveriş yapabilir aldatabilirsin ama ihanet çok daha özel ve daha kötü sonuçlar doğurur. Herkese ihanet edemezsin senin için çok önemli bir değeri aldattığın zaman buna ister kocan de ister sevgilin ya da ülken olmuş olsun işte o zaman bu ihanet olur

17282[/snapback]

Güzel yorum katılıyorum..

Gönderi tarihi:

17261[/snapback]

17282[/snapback]

Güzel yorum katılıyorum..

17286[/snapback]

Eyveallah üstad... Katılmana katılıyorum ^_^

Gönderi tarihi:

Ikili iliskilerde, ihanetin kibarcasi aldatmaktir.

iliskiniz yogun ve asiri hassas ise bir de sevgi sorunlariniz varsa, (alcak adam)bana ihanet etti dersiniz.

Iliskiniz uygar düzeyde ise, bunun ismi aldatma olur ve konu ayrilikla bitebilir. :D

yapilan is özde aynidir.

sonucta es, bir baska kisiyle, sadece yatmistir. :D:D:D

Gönderi tarihi:

"sadece" yatmistir.... vaybeee moderenligin bu kadarina da pes dogrusu, ben amma geri kafaliymisim ^_^

Gönderi tarihi:

14-18 yaş arasında farklı oluyor ..

o dönemde kız arkadaşınla elele dolaşabiliyorsun sadece.. cinsellik falan yok..

başkasıyla elele dolaştığında.. vay alçak beni aldatıyor..deniliyor tabi ki :lol:

Gönderi tarihi:

başkasıyla elele dolaştığında.. vay alçak beni aldatıyor..deniliyor tabi ki :lol:

17337[/snapback]

Haklisiniz :clover:

ayni kavram, yas gurubu ya da iliskinin durumuna göre söyleyis tarzi deyisiyor :D

sadece yatilmis, ne var bunda :D:D:D

Gerisi muhattaplarin kendi arasinda cözecegi bir is :D

degil mi sezar arkadas :clover:

saygilar

Gönderi tarihi:
erkek için söyüyorsun dimi o "sadece yatmış" ı ,kadın yapınca sadece yatmış demezsiniz ama

17349[/snapback]

Yok yok mystic... Canuğur sadece erkek için değil kadın içinde aynı şeyi söylüyor onun modern anlayışına göre eşlerin birbirlerini başkalarıyla yatakta aldatmaları aldatma sayılmıyor ama canuğura sormak lazım ya bu işi kanapede ya da ayakta yapsalar o zaman sayılır mı ? :blink:

Gönderi tarihi:

17337[/snapback]

Haklisiniz :clover:

ayni kavram, yas gurubu ya da iliskinin durumuna göre söyleyis tarzi deyisiyor :D

sadece yatilmis, ne var bunda :D:D:D

Gerisi muhattaplarin kendi arasinda cözecegi bir is :D

degil mi sezar arkadas :clover:

saygilar

17348[/snapback]

kesinlikle tabiki..aldatma eylemi iki kişi arasında konu olur..çünkü ne şartlarla aldatılma olayının yaşandığını ve gerekçelerini bilmiyoruz tabiki..bizde çiçeğe çiçekle karşılık verilir :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.