Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Aldatmak

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
erkek için söyüyorsun dimi o "sadece yatmış" ı ,kadın yapınca sadece yatmış demezsiniz ama

17349[/snapback]

Yok yok mystic... Canuğur sadece erkek için değil kadın içinde aynı şeyi söylüyor onun modern anlayışına göre eşlerin birbirlerini başkalarıyla yatakta aldatmaları aldatma sayılmıyor ama canuğura sormak lazım ya bu işi kanapede ya da ayakta yapsalar o zaman sayılır mı ? :blink:

17352[/snapback]

eee renklenmeye başladı form.ilginç yaklaşımlar :D

• Cevaplar 75
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
erkek için söyüyorsun dimi o "sadece yatmış" ı ,kadın yapınca sadece yatmış demezsiniz ama

17349[/snapback]

17349[/snapback]

Yok yok mystic... Canuğur sadece erkek için değil kadın içinde aynı şeyi söylüyor onun modern anlayışına göre eşlerin birbirlerini başkalarıyla yatakta aldatmaları aldatma sayılmıyor ama canuğura sormak lazım ya bu işi kanapede ya da ayakta yapsalar o zaman sayılır mı ? :blink:

17352[/snapback]

:D her ikiniz de pireyi igne deliginden gecirmek niyetindesiniz ama, nafile. :D

hele biraz yasayin bakalim, aldanin, aldatin, sonra yine yazarsiniz :D

bakalim kime hak kime degil :D

Höst dedik :D

aldatmanin kadini erkegi mi olur filan :D

yaa muhabbet iste, konuyu sulandiranlara bak sulayana degil :D

saygilar

Gönderi tarihi:

17349[/snapback]

kadında erkekte yaptığı şeyi saklıyorsa kimseye birşey denmez..saklamıyorsa hepsine denir..erkeğede kadınada..

bakın canuğur normal karşılıyor diye hemen tepki vermedinizmi?

Gönderi tarihi:

sevgili sezar, aslinda yukaridaki arkadaslarin tür yorumlarin altinda ön yargilar yatiyordu. Belki farkindalar ama, belki de degiller :D

Kisiler ya da ahlaksal nedenler.

Bu nednele cok acik ve dalgaya alarak konuyu esnettim biraz.

Kusura bakmayin ayni zamanda.

elbette aldatmanin cinsiyeti olmaz.

elbette aldatma cinayetle son bulmaz.

anlamiyorlar ki. sadece yatmis derken, ne demek istedigimi.

Devlet yikilmamis ya, düsman da saldirmamis,

sadece iki kisi, bir baska kisiyi kanepede ya da agac dalinda aldatmislar :D

Yani konuyu espriye vurmamin nedeni, kati ahlak yasalariyla degerlendirmemek icindi,

Ofhh, ne zor degil mi Türk insanina bir seyler izah etmek :D

saygilar

Gönderi tarihi:

Canuğur arkadaş o bahsettiklerini yaşamadığımızı nerden biliyorsun yaşının ilerlemiş olmasına dayanaraktan dikkat ettimde habire tecrübenin gururunda küçümser ifadeler kullanmaktasın acaba benim kaç yaşında olduğumu zannediyorsun ;) Aldatma olayına gelince herkes senin kadar geniş mezhepli olamaz çok açık ve net söylüyorum aldatmanın affedilir hiç bir tarafı yoktur ve aldatıldığımı anlayabilmem için sevgilimin bir başkasıın koynuna girmesini beklemem ona kadar bir çok sinyalde zaten aldatılacağını ya da aldatıldığını anlarsın ve bunu öğrendiğinde aklı başında insanın yapması gerekeni yapar o kişiyi terkedersin ha ama terkederken çeşitli tepkilerle terketmek kişiliklere göre değişir kimi eşini bir başkasıyla yakaladığında kan gövdeyi götürür kimi de '' affedersiniz siz hiç rahatsız olmayın lütfen rahat rahat eşimi sevin efenim '' tarzı ( Zaten bu tarz biri aldatılamayı haketmiştir ) davranır.

Gönderi tarihi:
sevgili sezar, aslinda yukaridaki arkadaslarin tür yorumlarin altinda ön yargilar yatiyordu. Belki farkindalar ama, belki de degiller :D

Yani konuyu espriye vurmamin nedeni, kati ahlak yasalariyla degerlendirmemek icindi,

saygilar

17365[/snapback]

Anlıyorum..

Gayette güzel yazıyorsunuz..

Gönderi tarihi:
Canuğur arkadaş o bahsettiklerini yaşamadığımızı nerden biliyorsun yaşının ilerlemiş olmasına dayanaraktan dikkat ettimde habire tecrübenin gururunda küçümser ifadeler kullanmaktasın acaba benim kaç yaşında olduğumu zannediyorsun  ;)  Aldatma olayına gelince herkes senin kadar geniş mezhepli olamaz çok açık ve net söylüyorum aldatmanın affedilir hiç bir tarafı yoktur ve aldatıldığımı anlayabilmem için sevgilimin bir başkasıın koynuna girmesini beklemem ona kadar bir çok sinyalde zaten aldatılacağını ya da aldatıldığını anlarsın ve bunu öğrendiğinde aklı başında insanın yapması gerekeni yapar o kişiyi terkedersin ha ama terkederken çeşitli tepkilerle terketmek kişiliklere göre değişir kimi eşini bir başkasıyla yakaladığında  kan gövdeyi götürür kimi de '' affedersiniz siz hiç rahatsız olmayın lütfen rahat rahat eşimi sevin efenim '' tarzı ( Zaten bu tarz biri aldatılamayı haketmiştir ) davranır.

17366[/snapback]

Zten önemli olan burada biz bize konustugumuza göre elalem degil, sizin olaya nasil tepki göstereceginizdir.

Yani siz böyle olaylarin neresindesiniz.

Nasil bir cezalandirma yöntemi arzu ederdiniz aldatildiginiz kisie?

Ben bunu anlattim. Siz sormustunuz dün. Karinizi görseniz ne yaprsdiniz dire, animsadiniz mi?

Okuduysaniz, tepkinin neresinde yer aldigimi yazmistim.

Ben gelen önyargili yorumlara hafif bile yazdim, siz hala, ders vemeye calisiyorsunuz :D

saygilar

Gönderi tarihi:
Canuğur arkadaş o bahsettiklerini yaşamadığımızı nerden biliyorsun yaşının ilerlemiş olmasına dayanaraktan dikkat ettimde habire tecrübenin gururunda küçümser ifadeler kullanmaktasın acaba benim kaç yaşında olduğumu zannediyorsun  ;)  Aldatma olayına gelince herkes senin kadar geniş mezhepli olamaz çok açık ve net söylüyorum aldatmanın affedilir hiç bir tarafı yoktur ve aldatıldığımı anlayabilmem için sevgilimin bir başkasıın koynuna girmesini beklemem ona kadar bir çok sinyalde zaten aldatılacağını ya da aldatıldığını anlarsın ve bunu öğrendiğinde aklı başında insanın yapması gerekeni yapar o kişiyi terkedersin ha ama terkederken çeşitli tepkilerle terketmek kişiliklere göre değişir kimi eşini bir başkasıyla yakaladığında  kan gövdeyi götürür kimi de '' affedersiniz siz hiç rahatsız olmayın lütfen rahat rahat eşimi sevin efenim '' tarzı ( Zaten bu tarz biri aldatılamayı haketmiştir ) davranır.

17366[/snapback]

bence aynı şeyleri yazıyorsunuz ikinizde..

düşünceleriniz farklı değil..

arman sen türkçeyi güzel kullanarak ve renkli yazıyorsun :D

canuğur da espri yeteneğini kullanarak konuştuğu gibi yazıyor :D

tek farkınız bu

Gönderi tarihi:

17349[/snapback]

Bu sözden söyle bişeyler algıladım ..tabi yanılıyorda olabilirim..

yani kadınlarada birşey söylenmese.. erkeklergibi normal görülse..

kadınların da bunu çok rahat yapabilecekleri..

kadınların korktukları tek şey yapıldığında onlara ne söyleneceği..

haksızmıyım...

Gönderi tarihi:

17349[/snapback]

haksızmıyım...

17381[/snapback]

yanilmiyorsunuz da, ekleyebilir miyim sayin Sezar?

Kadinin yüzünün karasi, erkegin elinin kinasi.

Toplumumuzda böyle bir anlayis var.

Yeni uyanan genc kadinlarimiz bu konuda ck duyarlilar.

Böyle konlarda yeni bilinclendikleri icin, cok cabuk geriliyorlar, her yazan kisiyi o gözle degerlendirebiliyorlar.

O yüzden, yaklasimlarimizi dahi altin terazisiyle tartiyorlar.

Örneginm mistik river, bu konuda bilinclendigini ispat ediyor, ama bir sekilde karsisindaki erkegi, degerlendirmeden.

Herkesi ayni kaba koyarak yani.

benim de anladigim bu.

saygilar

Gönderi tarihi:

ne kadar basit bir yaklaşım kusura bakmada sezar ben sana katılmıyorum şimdi ne yani sırf kadın aldatacakta adı kötüye çıkmasın diyemi aldatmıyor diyorsun.ben aldatmak konusunda fikirlerimi yazmıştım.kim olursa olsun aldattığını zanneden kişi kendini aldatıyor aslında.ben karşıyım arkadaşım lami cimi yok bu işin yatakta ayakta sokakta..aldattımı gözümde değeri sıfırdır o kişinin ....

NOT:BU ARADA SEZAR KONUYA PEK KONSANTRE OLAMADIM AMA SENİN BU YAZDIĞINADA KAYITSIZ KALAMADIM.BUGÜNLERDE DİYORUMYA İYİ DEĞİLİM KENDİME GELİNCE YİNE YAZACAĞIM SANA.

Gönderi tarihi:
ne kadar basit bir yaklaşım kusura bakmada sezar ben sana katılmıyorum şimdi  ne yani sırf kadın aldatacakta adı kötüye çıkmasın diyemi aldatmıyor diyorsun.ben aldatmak konusunda fikirlerimi yazmıştım.kim olursa olsun aldattığını zanneden kişi kendini aldatıyor aslında.ben karşıyım arkadaşım lami cimi yok bu işin yatakta ayakta sokakta..aldattımı gözümde değeri sıfırdır o kişinin ....

NOT:BU ARADA SEZAR KONUYA PEK KONSANTRE OLAMADIM AMA SENİN BU YAZDIĞINADA KAYITSIZ KALAMADIM.BUGÜNLERDE DİYORUMYA İYİ DEĞİLİM KENDİME GELİNCE YİNE YAZACAĞIM SANA.

17404[/snapback]

sadece mystic riverin cümlesinden algıladığımı aktardım..benim anladığım bu..ama sen farklı anlıyorsan birşey diyemiyeceğim..

yazdığım şey benim fikrim değildi

yazılarını merakla bekliyorum karçiçeği saygılar..

Gönderi tarihi:
Bu konuya karçiçeğim henüz yorum yapmadı  ben merakla onun yorumlarını bekliyorum..

farklı bir yorum getirir mutlaka:)

17280[/snapback]

TAMAM YARIN SALİM KAFAYLA ŞU KONUYU BİR KEZ DAHA OKUYUP YORUM YAPIYORUM.

SEVGİLER... :clover::clover:

17410[/snapback]

:D bir çiçekte benden :clover:

Gönderi tarihi:

17349[/snapback]

haksızmıyım...

17381[/snapback]

haksızsın ,senin zaten benim anlatmak istediğim herhangi bir şeyi doğru anlayacağına dair umudum da yok artık..

Gönderi tarihi:

17349[/snapback]

haksızmıyım...

17381[/snapback]

haksızsın ,senin zaten benim anlatmak istediğim herhangi bir şeyi doğru anlayacağına dair umudum da yok artık..

17743[/snapback]

Diğer arkadaşların mystic river in sözünden ne anladığının yorumlarını bekliyorum..

Gönderi tarihi:

saygilar

17365[/snapback]

sen basliga baktin mi, konu zaten herhangi bi devletin yikilmasi, düsman saldirisi diil ki...

mesele aldatma ne zaman aldatmadir??

sadece yatmak demekle ne demek istedigini hala anlamis diilim, ama senin yasca bizden büyük olman, ve engin ve zengin tecrüben itibariyle bu konular hakkinda daha da bi bilgili olman olasidir..

ben yasadim yedim bitirdim olayi, cözdüm kainati diosun yani :D

Gönderi tarihi:
bu konuda son olarak şunu söylüyorum.

AHMET ALTAN'IN ALDATMAK KİTABINI AÇIN OKUYUN VE GÖRECEKSİNİZKİ TİLKİNİN DÖNÜP DOLAŞIP DÖNECEĞİ YER KÜRKÇÜ DÜKKANIDIR.

NOKTA..........

18142[/snapback]

EVET :clover:

ADAMCAGIZ BUNUN ICIN DE DAYAK EMISTI DEGIL MI :(

(eminim genllikle aldatanlar dövmüstür)

SAYGILAR

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:

AHMET ALTAN'IN ALDATMAK KİTABINI AÇIN OKUYUN VE GÖRECEKSİNİZKİ TİLKİNİN DÖNÜP DOLAŞIP DÖNECEĞİ YER KÜRKÇÜ DÜKKANIDIR.

NOKTA..........

18142[/snapback]

SAYGILAR

18157[/snapback]

yanlış hatırlamıyorsam itü deydi yumurtamı fırlatmışlardı?

Gönderi tarihi:

NOKTA..........

18142[/snapback]

SAYGILAR

18157[/snapback]

yanlış hatırlamıyorsam itü deydi yumurtamı fırlatmışlardı?

18160[/snapback]

evet, ama baya da hirpalanmis diye okumustum.

Gönderi tarihi:

NOKTA..........

18142[/snapback]

Tilki zaten biyere gitmezki dönüp dolaşıp gelsin.. bi yere giderse o zaman aldatmak olmaz terketmek olur :D

Gönderi tarihi:
14-18 yaş arasında farklı oluyor ..

o dönemde kız arkadaşınla elele dolaşabiliyorsun sadece.. cinsellik falan yok..

başkasıyla elele dolaştığında.. vay alçak beni aldatıyor..deniliyor tabi ki :lol:

17337[/snapback]

Yok ya 14-18 arasıda cinsellik var :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.