Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 bir kaç kişiden duymuştum sanki söz birliği etmişler gibi "aa her yeni doğan fenerlidir"...araştırdık bulduk bir tek nedeni var bu savın. hadi bakalım gelsin yorumlar..özellikle fenerli olmayı ayrıcalık sayan arkadaşlardan bekliyorum güzide cevaplarını... Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 "fener"in eşsesliliği mi söz konusu? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 bir kaç kişiden duymuştum sanki söz birliği etmişler gibi "aa her yeni doğan fenerlidir"...araştırdık bulduk bir tek nedeni var bu savın. hadi bakalım gelsin yorumlar..özellikle fenerli olmayı ayrıcalık sayan arkadaşlardan bekliyorum güzide cevaplarını... cunku yeni dogan bebek ya sarilik olur,ya da olmasin diye sari bisey orterler.sonra altini belki lacivert kirletiyodur. olabileeer mi Alıntı
Φ hawa Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 bir kaç kişiden duymuştum sanki söz birliği etmişler gibi "aa her yeni doğan fenerlidir"...araştırdık bulduk bir tek nedeni var bu savın. hadi bakalım gelsin yorumlar..özellikle fenerli olmayı ayrıcalık sayan arkadaşlardan bekliyorum güzide cevaplarını... evet bütün çocuklar fenerli doğar o yüzden her çocuk doğarken ağlar:) doğru yolu bulup gs li olana kdr tabe:P Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 evet bütün çocuklar fenerli doğar o yüzden her çocuk doğarken ağlar:) doğru yolu bulup gs li olana kdr tabe:P hawa helaaaaaal!! daha doğrusu herkes ağlayarak doğduğundan fenerli doğmuş olur... bildin.... Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 büyük başkanımızın meşhur atasözü (türkiye bize dar geliyor, korksun avrupa cimbom geliyor) Alıntı
Φ hawa Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 hawa helaaaaaal!! daha doğrusu herkes ağlayarak doğduğundan fenerli doğmuş olur... bildin.... ıhım ıhım tesekkur ederım. bir gs lı olarak bu soruyu cevaplamayı görev bilirim:P:D Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Bakıyorum Galatasaraylı arkadaşlarım gününde yine.. Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 yeni dogan bebeklerin oksijenlenmesi yeterli olmadıgı icin ilk dakikalarda mor (lacivert) olurlar. daha sonra sarılık olursa da rengi sarı olacagı icin her cocuk fenerli olmus olur. Alıntı
Φ lucifersinn Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 arkadaşlar çok güzel bi cevap buldum ama sölemem..ben de fenerbahçeliyim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 en çok ağlayan fenerlidir:D elinden tutan olmayınca bişe yapamazlar:Dbebekler gibi:D doğduklarında pek bişe bilmedikleri için fenerli olurlar sonradan doğru yolu bulurlar:D birde fenerbahçenin şampiyon olcağı hangi kitapta yazar:D:D:D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.