Φ do_not_panic Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2004 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2004 merhaba herkes cdi veya wav uzantılı dosyaları mp3 e çevirmeye çalışır ben mp3 ü çevirmek istiyorum bu mümkün mü saygıılar. Alıntı
Φ aspava Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2004 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2004 evet bu mümkün arşivimde böyle bir programın olduğunu hatırlıyorum. Bu programı gerçekten istiyorsan benimle irtibata geçersen senin için arşivimi karıştırıyım.... Alıntı
Φ RedLine Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2004 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2004 Media Player ile basit bi şekilde çevirebilirsin. Alıntı
Φ do_not_panic Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2004 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2004 Media Player ile basit bi şekilde çevirebilirsin. 1204[/snapback] teşekkürler . nero cd ye yazma programı ile işimi gördüm. hiç uğraştırmıyor. saygılar. Alıntı
Φ Loriket10 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2004 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2004 merhaba herkes cdi veya wav uzantılı dosyaları mp3 e çevirmeye çalışır ben mp3 ü çevirmek istiyorum bu mümkün mü saygıılar. 952[/snapback] Tabiki mumkun. Orage decoder i indir yeter Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 aynı soruyu biri daha sordu kardeş forumu iyice araştırsan bulursun Cdex programı windows player 10 var kullanmanı tavsiye ederim Alıntı
Φ crazy_Engineer Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 arkadaslar, elimde .rar uzantili onlarca sarki var fakat bunlari bsayarimda calamiyorum hatta acilmiyor bile. Bana yardimci olursaniz sevinirim. Winzip'te extract yaptim fakat ise yaramadi. .rar'i dinlemek icin bir program var mi? veya .rar i nasil .mp3'e cevirebilirim. Yardimci olursaniz sevinirim.... Alıntı
Φ xxxheackerxxx Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 arkadaşım decode ve encode proğramları kullan link şu http://www.ultrasonik.it/programmi%20mp3.htm Alıntı
Φ TeknoMan Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 MERHABA BU PROBLEMİNİN CVP VAR SANA İNDİRMEN GEREKEN PROGRAMIN LİNKİNİ GONDERİYORUM UMARIM İŞİNE YARAR KOLAY GELSİN http://www.tamindir.com/program.asp?id=3270 TeknoMan Alıntı
Φ efekentli09 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 merhaba herkes cdi veya wav uzantılı dosyaları mp3 e çevirmeye çalışır ben mp3 ü çevirmek istiyorum bu mümkün mü saygıılar. [/quoteDostum ses dosyalarını ve video dosyalarının hepsini BURADAKİ linkte bulabilirsin ImTOO MPEG Encoder bu converter programı herşeyi birbirine dönüştürüyor ve verilerde hiçbir kayıp yaşamadan.......... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.