Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl savol da ben resim istemedim ki fazlasıyla memnuniyet duyuyorum resmimden........yine de ince düşüncenden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum sana
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl kimin aklına gelirki böyle poz vermek :D 17141[/snapback] biilmiyorum ama ellerimde çicekler kapında sırılsıklam diye bir parca vardıya onu anımsattı bana.
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl ehuehuehueu ben bu resmi sokakta pvc kaplayan arabada görnüştüm yol boyunca gülmüştüm deli gibi
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl hocam ben filmin sonunu merak ettim.. ama bunu gözümün önünde canlandırmak istemiyorum... )
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 19 yıl resim 1 inşallah bu tipler kız istemeye bize gelirler ne güzel dövülür bu tipler resim 2 garibim damadın suratı konuyu yeterince özetliyor kıza baya büyük bi miras kaldı galba
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 19 yıl ilk resim hakkatten gülümsetiyo... ayrıca renk uyumunu süper yakalamışlar... SELAMLAR...
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl ilk resim hakkatten gülümsetiyo... ayrıca renk uyumunu süper yakalamışlar... SELAMLAR... ben ikinci bi resim göremedim gariptir ki...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.