Φ piove Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 bugün marmara G.S.F mezun olduğum ve sonuna kadar savunduğum okulum beni o kadar hayrete uğrattıki yapılacak en iyi şeyin forum ortamında paylaşmak olabileceğini düşündüm. yetenek sınavları için her zaman torpil düşüncesi olurdu ve ben de özellikle kendi okulumda herşeyin dürüst yürüdüğünü iddia ederdim fakat bugün saat 17:00 gibi listeler asıldı, tuhaf olan o kadar çok şey vardıki asılan listenin hata var diyip toplanıp 15 dak. sonra yeni listelerin gelmesi, ilk listede 5. sırada olan bir öğrencinin 1. sıraya yükselmesi, başka bir kişinin 80. sıradayken ikincisinde 150 kişi içinde yer almaması, ve puanların topyekün anlamsız şekilde düşük olması... birçok kişinin dilekçe vermesi için ulaşmaya çalışıyoruz bu durumda bir sene ellerinden kayıyor, belki maddi durumu iyi olmayan biri tekrar çalışamıyor ya da askere gitmek zorunda kalıyor birilerinin hayatıyla oynamak bu kadar ucuz olmamalı... ben bugün bu okulu bitirdiğime ve yüksek lisans yapıp adını taşıdığıma utanıyorum... eğer birilerine ulaşırsam ve sesimi duyurabilirsem birçok kişi adına çok sevinicem... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 bugün marmara G.S.F mezun olduğum ve sonuna kadar savunduğum okulum beni o kadar hayrete uğrattıki yapılacak en iyi şeyin forum ortamında paylaşmak olabileceğini düşündüm. yetenek sınavları için her zaman torpil düşüncesi olurdu ve ben de özellikle kendi okulumda herşeyin dürüst yürüdüğünü iddia ederdim fakat bugün saat 17:00 gibi listeler asıldı, tuhaf olan o kadar çok şey vardıki asılan listenin hata var diyip toplanıp 15 dak. sonra yeni listelerin gelmesi, ilk listede 5. sırada olan bir öğrencinin 1. sıraya yükselmesi, başka bir kişinin 80. sıradayken ikincisinde 150 kişi içinde yer almaması, ve puanların topyekün anlamsız şekilde düşük olması... birçok kişinin dilekçe vermesi için ulaşmaya çalışıyoruz bu durumda bir sene ellerinden kayıyor, belki maddi durumu iyi olmayan biri tekrar çalışamıyor ya da askere gitmek zorunda kalıyor birilerinin hayatıyla oynamak bu kadar ucuz olmamalı... ben bugün bu okulu bitirdiğime ve yüksek lisans yapıp adını taşıdığıma utanıyorum... eğer birilerine ulaşırsam ve sesimi duyurabilirsem birçok kişi adına çok sevinicem... 16464[/snapback] Sevgili kardeşim, öncelikle foruma hoşgeldin. üzüntünü anlıyorum. Özverinin ve çalışmanın karşılığını alamamışsın. Alamadığın gibi bir de sırtından vurulmuşsun. Ben o aradıklarından biri değilim. Hakkınızı savunun arkadaşım gerekirse mahkemeye varin ne biliyim yöke şikayet edin.... Saygılar... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 öyle şeyler heryerde oluyor maalesef,yoksa benim gibi bir yetenek açıkta kalırmıydı hiç Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 üzülme bende üniversite sınaına girdiğimde sorular çalındı 1 ay sonra tekrar girmek zorun da kaldık burası türkiye olan oluyor ne yaparsın herkes hak ettiğini bulur sen sıkma canını Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.