Φ burak34 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Merhaba; Benim ağ yönetici bir programa ihtiyacım var. program hakkında kısa bir özet vereyim. Örneğin ağa bağlı 5 bilgisayar ve ben kendi bilgisayarımdan diğer bilgisayarların masaüstlerine girip onları pasif duruma düşürüp sorunları kendi bilgisayarımdan halletmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevirim. Teşekkürler.. ( ... mümkünse freawe olursa ... ) Alıntı
Φ Hack_Boy Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 windows xp nin 'uzaktan yardım' hizmetini deneyebilirsin.. programa gerek yok.. Alıntı
Φ molla sadr Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 o zor hocam bence program bulabilirsen kullan ben sanki bir yerde gördüm ama rastlarsam buraya eklerim kardeş. Alıntı
Φ kömür adam Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 damaware diye bir program vede senin işini görecektir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.