Φ suheda Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Fatih Terim:* *Hakan sen topları Necatiye indireceksin* Hakan Şükür:* *Tamam abi* Fatih Terim:* *Abi değil hoca diyeceksin* Hakan Şükür:* *Kime Necatiye mi hoca diyecem?* Fatih Terim:* *Hayır aptal herif bana* Hakan Şükür:* *iyi de sen oynamıyon ki , topları sana indirsem taç olur* Fatih Terim:* *Fatih soyun hakanın yerine oynuyorsun* *Fatih Terim:* *Arkadaşlar saha kenarından o kadar taktik veriyorum anlamıyorsunuz. Beni anlayabilmeniz için size e-mail mi göndermem gerekiyor !?* *Tuncay Şanlı:* *İyi de hocam , hakem benim kolyeyi bile çıkarttırdı , leptopa ne der bilemicem* *Fatih Terim:* *Tuncay olm sana özel masa bilgisayarı kurdurdum yedek kulübesinde* *Gökdeniz Karadeniz:* *Len Tuncay zaten ben de cezalıyım , beraber counter oynarız* *Fatih Terim:* *Arkadaşlar bütün toplar Emrede buluşuyor* *Emre:* *Hocam ayıp oluyor ama , her duyduğuna inanacaksan işimiz var senle! *Fatih Terim:* *Hakan soyun oyuna girecen* *Oğuz Hoca:* *Hakan yok hocam* *Fatih Terim:* *Nasıl yok !?* *Oğuz Hoca:* *Teravihe gitmiş , Ramazan ya o bakımdan* *Fatih Terim:* *hönk !* Fatih Terim:* *Yıldıray ısın* Yıldıray:* *50 saattir ısınıyom , buharlaşacam ya* *Fatih Terim:* *Oğuz soyun oyuna girecen* *Oğuz Hoca:* *Hönk! Hocam ben futbolu bırakalı 8 sene oldu , antrenörüm ben* *Fatih Terim:* *Valla mı len!* *Oğuz Hoca:* *Ulan tam bunadı bu* *Fatih Terim:* *O boynundaki ne evladım ?* *Hakan Şükür:* *At nalı hocam , uğur getirsin diye taktım* *Fatih Terim:* *Ayağına tak sen onu ayağına töbe töbe!* ALINTI Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 allah iyiliğini versin suheda gülmekten öldürdün beni çok güzeldi yaa Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 allah iyiliğini versin suheda gülmekten öldürdün beni çok güzeldi yaa Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Vardı, angel açmıştı sanırsam Hoş. Severis kendisini Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 *Fatih Terim:* *Arkadaşlar saha kenarından o kadar taktik veriyorum anlamıyorsunuz. Beni anlayabilmeniz için size e-mail mi göndermem gerekiyor !?* *Tuncay Şanlı:* *İyi de hocam , hakem benim kolyeyi bile çıkarttırdı , leptopa ne der bilemicem* *Fatih Terim:* *Tuncay olm sana özel masa bilgisayarı kurdurdum yedek kulübesinde* *Gökdeniz Karadeniz:* *Len Tuncay zaten ben de cezalıyım , beraber counter oynarız* :D güseldi eline saglık... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 *Fatih Terim:* *Arkadaşlar bütün toplar Emrede buluşuyor* *Emre:* *Hocam ayıp oluyor ama , her duyduğuna inanacaksan işimiz var senle! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.