Φ abdullahabdal Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 KURANIN BÜYÜK YALANI “KORUYUCU MELEKLER”TARIK-4.“Hiç kimse yoktur ki üzerinde bir koruyucu, bir denetleyici (melek) bulunmasın”RAD-11.İnsanı önünden ve ardından takip eden melekler vardır. Allah’ın emriyle onu korurlar.İNFİTAR-10,11.Hâlbuki üzerinizde muhakkak bekçiler, değerli yazıcılar vardır.Bu ayetlerde Kuran da İnsanların Omuzlarında sorgu melekleri vardır. İnsanları korurlar yazmaktadır.ALİ İMRAN-124.Hani “Rabbinizin, indirilmiş üç bin melek ile yardım etmesi size yetmez mi?” diyordun.ALİ İMRAN-125.Evet, sabrettiğiniz ve Allah’a karşı gelmekten sakındığınız takdirde; onlar ansızın üzerinize gelseler bile Rabbiniz nişanlı beş bin melekle size yardım ederALİ İMRAN-127.Bir de Allah bunu, inkâr edenlerden bir kısmını helâk etsin veya perişan etsin de umutsuz olarak dönüp gitsinler diye yaptı.ENFAL-9.Hani Rabbinizden yardım istiyor, yalvarıyordunuz. O da, “Ben size ard arda bin melekle yardım ediyorum” diye cevap vermişti.Bu ayetlerde Meleklerin savaşa asker gibi katıldığını ve İnsanlara yardım ettikleri yazmaktadır.Yani Dünya işlerine karışmaz gibi aptalca savunmalar baştan çöpe gitsin..Kuran da Melekler Müslümanlara yardım ederek İnsan bile öldürür. Bu meleklerden iki tanesinin de insanın yanında insanlara eşlik ettiği yazmaktadır. Bir sapık bir bebeğe tecavüz ederken o zavallı bebeğin omzundaki bu melekler ne yapmaktadırlar? Savaşcı melekler açlıktan ölen Afrikadaki bebekleri neden koruyamıyorlar?Halife Ali ,Halife Osmana suikast yapılırken, Kerbelada halife Alinin soyundan bebekler bile acımadan yok edilirken bu koruyucu melekler neden onları koruyamamıştır?Bebeği koruyamayan Allah gücü kuvveti olmayan bir putmudur? Kuran koruyucu melek olduğu konusunda yalan mı yazmaktadır?TARIK-4.“Hiç kimse yoktur ki üzerinde bir koruyucu, bir denetleyici (melek) bulunmasın” Savaşıp insan öldüren melekler bu çocuğu kurtarabilirler mi?
Φ dennise Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 koruyucu melekler distan korudugu gibi icten de korur ; adam aci cekiyor sanirsin, acirsin haline ama adam icten ice o cektigi aciyi hissetmiyordur ; o aci sana daha cok dokunuyordur da sen bilmezsin : )) hersey algida yasanir ; algilar Allahin adaleti altindadir ; adamin savasta ayagi kopuyor ruhu bile duymuyor ; savas bitince iniyor atindan ve yere basamadigini farkediyor ; megerse ayagi kopmus - yere yigilinca anliyor ... algilar Allahin adaleti ile verilir ; Allah korur ! Allah ayni sekilde korumayi aciliyetle emreder ki O nun vesilesi olalim da O korumus olsun Allah hukmunu yaymayi sever .. bizde tecelli ettikce bir yucelmis oluruz .. gercekte herseyi Allah evirip cevirir .. koruyan gizliden de aciktan da Allahtir .. adaleti ile korur !
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 Basliktaki fotografa getirdigin aciklama nedir? Bakalim burada kendini nasil kandiracak ve Allah'ini nasilkonusturacaksin?
Φ dennise Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 Kuran koruyucu melek olduğu konusunda yalan mı yazmaktadır? insanlarin zor zamanlari vardir ; boyle zamanlarda Allah ruhlarini temizler ve icten bir olgunluk indirir ; disaridan aciz gorunse de iceriden korunmus ve aklini toparlamis hale gelmektedir .. Allahin nasil koruduguna akil sir ermez .. hz. Yusuf zindana atiliyor sucsuz yere ve 12 yil kaliyor orada ; ama olayin batinina bakildiginda Hz. Yusuf saf bir cocukken kurnaz insanlarin elinden alinmis ve bir cesit egitime verilmis oluyor ; nitekim Peygamberligi hapiste iken gerceklesiyor ... hz. hizir bir gemiyi batiriyor ; ama anliyoruz ki gemilere el koyan korsanlari aldatmak icin gemiyi batiriyor ; boylece gemi gidecegi yere zorbela ulastiktan sonra tamir ediliyor .. Allahin nasil koruduguna akil sir ermez ; iman o sirra kapi aralar ama mantik bu isi asla sonuna kadar desifre edemez ! ..
Φ dennise Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 Basliktaki fotografa getirdigin aciklama nedir? Bakalim burada kendini nasil kandiracak ve Allah'ini nasilkonusturacaksin? fotografi ceken kisi oyle bir duygu somurusu yapmis ki ; Akbabayi arka planda birakmis ! ben daha aci senaryolar da biliyorum .. iste senin dedigin evrensel hak ve ozgurlukleri savunan adamlar bu cocuklar icin hicbirsey yapmiyorlar : )) cunku darvinist ve materyalistler ; kapitalistler ! merhametsiz bir dunya gorusu savunulmasini Darvinin kitleleri etkileyen evrim teorisi ortaya cikarmistir ! sen bana anlatma fotograftaki resmi : )) evrim teorisine gore o cocuk evrimini tamamlayamadigi icin helak olmalidir ; onemli olan guclulerin ittifakidir ! o resimde bir ewrimciye gore onemli olan akbabanin ewriminin gelismesi ve gozlemlenmesi olucaktir ! evrime inanmayabilirsin ; ama cagimizin en buyuk safsatasinin nelere sebebiyet verdigini farketmelisin !
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 Allahin nasil koruduguna akil sir ermez .. Iste teolojik noncognitivizmin teist teslimiyet ve caresizlik ozunu veren cumle. Insanoglunun kendi akli ile yarattigi Allah'ina, yine insanoglunun akli "ermiyor." Baska soze gerek var mi? 1
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 fotografi ceken kisi oyle bir duygu somurusu yapmis ki ; Akbabayi arka planda birakmis ! ben daha aci senaryolar da biliyorum .. iste senin dedigin evrensel hak ve ozgurlukleri savunan adamlar bu cocuklar icin hicbirsey yapmiyorlar : )) cunku darvinist ve materyalistler ; kapitalistler ! merhametsiz bir dunya gorusu savunulmasini Darvinin kitleleri etkileyen evrim teorisi ortaya cikarmistir ! sen bana anlatma fotograftaki resmi : )) evrim teorisine gore o cocuk evrimini tamamlayamadigi icin helak olmalidir ; onemli olan guclulerin ittifakidir ! evrime inanmayabilirsin ; ama cagimizin en buyuk safsatasinin nelere sebebiyet verdigini farketmelisin ! Bunlar soruma yanit degil. Bu acliktan olmek uzere olan cocugu "koruyacak" melekler nerede ve neden koruyamiyor? Ayrica bu tip goruntuler, tam da islami imana kendini teslim etmis ulke ve toplumlarda goruntuleniyor. 1
Φ dennise Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 Bunlar soruma yanit degil. sen inada bindirdigin icin kendi almayi arzuladigin cevaptan baska cevap kabul etmicek durumdasin **************
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2013 Bak soru cok basit. Bu fotograftaki cocugu korumak ile yukumlu melekler nerde? Ayrica sahsima yonelirken kisilik haklarini ihlal etmemeye calis. Allah'ini konusturamadigin yerde bu yola bas vurma. 1
Önerilen İletiler