Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 belkide olur herşey nerden bilinebilir ki Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 belkide olur herşey nerden bilinebilir ki ama egzorsist ne olmaz oyunda diyoruz gercekte tabiki olur hersey olur istedikten sonra senden kotu bir insan olmaz Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 mantı yapmasını becerebılen bırı olmaz yoksa olur mu? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 mantı yapmasını becerebılen bırı olmaz yoksa olur mu? olur olur birgun denerim yapma senden ne olmaz ??? insanlarin derdini dinlemeyen biri olmaz Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 tır soforu olmaz Ya sen neden taktin bu soforluklere sendende su subayi olmaz ben iyi araba surebilirim istesem.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 tamam surersın eferın sana senden lokanta sahıbı olmaz o zaman Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 senden de sarhoş olmas... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Senden de barman / barwomen olmaz Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 ''MADE İN TURKEY'' olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz olmaz olmaz Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 ''MADE İN TURKEY'' olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz olmaz olmaz Olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hemde cok iyi olur. Yani isterseniz sorum Anneme Ben made in turkey'yim Isme bakarsam mavi olmayan gokyuzu hep karami acaba diye dusundum ve karar verdim senden yaz havasi olmaz Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hemde cok iyi olur. Yani isterseniz sorum Anneme Ben made in turkey'yim Isme bakarsam mavi olmayan gokyuzu hep karami acaba diye dusundum ve karar verdim senden yaz havasi olmaz olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diyorsak biz bişey biliyoruz da söylüyoruz değil mi ama valla hep bunu yazasım geliyodu seni görünce kısmet bugüne yaz havası mı?düşünmem gerek olur olur inanmıyozsan yaza soralım yaz abi yo abla...? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 ah ah benden daha iyi mi bilcen Turkiye'de dogduk gerisine birsey demem hm yaz hanfendi kesin sor bi hanimefendiye olur mu olmaz mi diye. Yaz dan msj geldi mavi olmayan gokyuzunden kara bulut sadece olur dedi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 ah ah benden daha iyi mi bilcen Turkiye'de dogduk gerisine birsey demem hm yaz hanfendi kesin sor bi hanimefendiye olur mu olmaz mi diye. Yaz dan msj geldi mavi olmayan gokyuzunden kara bulut sadece olur dedi Baya ne olmaz işte alla alla.hem altıncı hissim söledi(kendisinin ne işe yaradığını daha çözemedim ama olsun;herkes güveniyo ona bende artık güveniyom) Yaz hanfendi teessüf ettim size benim gibi adama yok hanıma aman her neyse bu yapılır mı?Boşver sen onu.baya sor.Vereyim cevabı...hayır,hayır,hayır Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Ne diyor 6. hissin suan Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Ne diyor 6. hissin suan Aklı acayip karıştı 6 hissimin yahu izlediğim korku fiilmi çoookm etkiledi ondan mıdır ısrarla yine de ''MADE İN TURKEY'' olmaz diyo Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Benden adam olmaz Üstteki ben oluyorumda ondan yani Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 BU üstekinden ahçı asla asla asla olmas Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 BU üstekinden ahçı asla asla asla olmas Bak şu çılgına vallaha kendimizi ele verdik bi kere Yayamaz Kayımca'dan da hanım hanımcık olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Yasıyo saten işte mavi olamıyomuş Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 bugun bellıkı formundasın lucıfer melek olamaz (avatar-ımza adına tabı ) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 f1 pilotu Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 bugun bellıkı formundasın lucıfer melek olamaz (avatar-ımza adına tabı ) Azrailde bi melek ama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.