Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl piyanist olmazz Geçmiş olsun,uzun zamandır piyanist.. Asıl o sıkı çalışmazsa piyanist olamaz..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl haa guleyimm... ben piyonun basina oturunca onun icin dogdugumu anladim bikere zaten bi kac yil sonraa konserime beklerim seni
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl haa guleyimm... ben piyonun basina oturunca onun icin dogdugumu anladim bikere zaten bi kac yil sonraa konserime beklerim seni Buyur ben hemen yarın beklerim.. Benimle atışacak kadar deli olamaz..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Annem kendini cok bilmis davranma dedi ona ben senden daha guzel yemek yaparim derken cunku o parisin gobeginde asci ve simdide yine ayni seyi yapiyomm tamam bi kac yil sonra ustad olarak bana not verirsin yaa hallederiz
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Annem kendini cok bilmis davranma dedi ona ben senden daha guzel yemek yaparim derken cunku o parisin gobeginde asci ve simdide yine ayni seyi yapiyomm tamam bi kac yil sonra ustad olarak bana not verirsin yaa hallederiz Paris göbek mi yapmış.. Çalışırsan beni geçersin merak etme..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Var Murti'cim varda,ona yerleştirip yıkamaktan daha kolay 2-3 kabı yıkamak.. Karakterinde kötüye yöneliş olmaz..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl doğru bulaşık makinasında uğraşmaktansa yıka gitsin senden kaldırım mühendisi olmazzzz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.