Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Hee oldu,gözlerim doldu.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 beğendiremedik sen bul bakiyim de görelim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Patron;hoşgeldin.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Göz doktoru olmaz.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 piyanist olmazz Geçmiş olsun,uzun zamandır piyanist.. Asıl o sıkı çalışmazsa piyanist olamaz.. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 haa guleyimm... ben piyonun basina oturunca onun icin dogdugumu anladim bikere zaten bi kac yil sonraa konserime beklerim seni Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 haa guleyimm... ben piyonun basina oturunca onun icin dogdugumu anladim bikere zaten bi kac yil sonraa konserime beklerim seni Buyur ben hemen yarın beklerim.. Benimle atışacak kadar deli olamaz.. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Annem kendini cok bilmis davranma dedi ona ben senden daha guzel yemek yaparim derken cunku o parisin gobeginde asci ve simdide yine ayni seyi yapiyomm tamam bi kac yil sonra ustad olarak bana not verirsin yaa hallederiz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Annem kendini cok bilmis davranma dedi ona ben senden daha guzel yemek yaparim derken cunku o parisin gobeginde asci ve simdide yine ayni seyi yapiyomm tamam bi kac yil sonra ustad olarak bana not verirsin yaa hallederiz Paris göbek mi yapmış.. Çalışırsan beni geçersin merak etme.. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 usteki uyeden brad pitt olurmu acaba yani gobeksizdirde oo Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Olamaz,dediğin gibi Brad göbeksiz.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 senden Bulaşıkçı olmaz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Valla evde yalnız kalınca oda oluyor.. Senden düşman olmaz.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Bulaşık makinsı al taurus senden kötülük olmaz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Var Murti'cim varda,ona yerleştirip yıkamaktan daha kolay 2-3 kabı yıkamak.. Karakterinde kötüye yöneliş olmaz.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 doğru bulaşık makinasında uğraşmaktansa yıka gitsin senden kaldırım mühendisi olmazzzz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Ee heryıl 24 olmaz.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 senden gece bekçisi olmaz :D Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Olmaz,olmadi,olmuyor.. Bu kadar espri iyi olmazz! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.