Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

belkide olur herşey nerden bilinebilir ki :huh::islik:

• Cevaplar 589
  • Görüntü 32b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
belkide olur herşey nerden bilinebilir ki :huh::islik:

ama egzorsist ne olmaz oyunda diyoruz gercekte tabiki olur hersey olur istedikten sonra ;)

senden kotu bir insan olmaz ^_^

Gönderi tarihi:

mantı yapmasını becerebılen bırı olmaz :)

yoksa olur mu? :)

Gönderi tarihi:
mantı yapmasını becerebılen bırı olmaz :)

yoksa olur mu? :)

olur olur :P birgun denerim yapma ;)

senden ne olmaz ??? insanlarin derdini dinlemeyen biri olmaz

Gönderi tarihi:

tır soforu olmaz :P

Gönderi tarihi:
tır soforu olmaz :P

Ya sen neden taktin bu soforluklere :P

sendende su subayi olmaz -_- ben iyi araba surebilirim istesem.... ;)

Gönderi tarihi:

tamam surersın eferın sana :)

senden lokanta sahıbı olmaz o zaman :P

Gönderi tarihi:

''MADE İN TURKEY'' olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -_- olmaz olmaz :D

Gönderi tarihi:
''MADE İN TURKEY'' olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -_- olmaz olmaz :D

Olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hemde cok iyi olur. Yani isterseniz sorum Anneme Ben made in turkey'yim ;)

Isme bakarsam mavi olmayan gokyuzu hep karami acaba diye dusundum ve karar verdim senden yaz havasi olmaz :P

Gönderi tarihi:
Olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hemde cok iyi olur. Yani isterseniz sorum Anneme Ben made in turkey'yim ;)

Isme bakarsam mavi olmayan gokyuzu hep karami acaba diye dusundum ve karar verdim senden yaz havasi olmaz :P

olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diyorsak biz bişey biliyoruz da söylüyoruz değil mi ama :D

valla hep bunu yazasım geliyodu seni görünce :lol: kısmet bugüne -_-

yaz havası mı?düşünmem gerek -_- olur olur ;) inanmıyozsan yaza soralım :D yaz abi yo abla...?

Gönderi tarihi:

ah ah benden daha iyi mi bilcen :P Turkiye'de dogduk gerisine birsey demem :angry:

hm yaz hanfendi kesin sor bi hanimefendiye olur mu olmaz mi diye. Yaz dan msj geldi mavi olmayan gokyuzunden kara bulut sadece olur dedi ;)

Gönderi tarihi:
ah ah benden daha iyi mi bilcen :P Turkiye'de dogduk gerisine birsey demem :angry:

hm yaz hanfendi kesin sor bi hanimefendiye olur mu olmaz mi diye. Yaz dan msj geldi mavi olmayan gokyuzunden kara bulut sadece olur dedi ;)

Baya ne olmaz işte :D alla alla.hem altıncı hissim söledi(kendisinin ne işe yaradığını daha çözemedim ama olsun;herkes güveniyo ona bende artık güveniyom)

Yaz hanfendi teessüf ettim size :angry: benim gibi adama yok hanıma aman her neyse bu yapılır mı?Boşver sen onu.baya sor.Vereyim cevabı...hayır,hayır,hayır :D

Gönderi tarihi:

f1 pilotu :)

Gönderi tarihi:
Ne diyor 6. hissin suan :D

Aklı acayip karıştı 6 hissimin :D yahu izlediğim korku fiilmi çoookm etkiledi :( ondan mıdır ısrarla yine de

''MADE İN TURKEY'' olmaz diyo :D

Gönderi tarihi:
BU üstekinden ahçı asla asla asla olmas :P:yukari::ayakvur::alkis:

Bak şu çılgına :angry: vallaha kendimizi ele verdik bi kere :D

Yayamaz Kayımca'dan da hanım hanımcık olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -_-

Gönderi tarihi:

bugun bellıkı formundasın lucıfer :)

melek olamaz :)(avatar-ımza adına tabı :))

Gönderi tarihi:

makinist :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.