Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl olmaz mı abi...hemda haböyle güzel olur... erbay ne canımızı çektırıyon ya en kısa zamanda ıstıyorum ondan,artık kargoylamı gönderırsın postaylamı
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl ne köy nede kasaba olur .... hiçbişey olmaz bu üsttekinden yawwww
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl anahh taurusmutis valla ben yeşime yazdıydım Ne var ayol.. Akşam için kusura bakma arkadaşım ya..Siz de arada kaldınız..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl anahh taurusmutis valla ben yeşime yazdıydım oh canıma değsin kelebek aplaaaaaa... taurus abi nerdesin yaaa!! hele şükür geldin!!
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Ne var ayol.. Akşam için kusura bakma arkadaşım ya..Siz de arada kaldınız.. sorun diil önemli olan kalpler kırılmasın,
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Ne var ayol.. Akşam için kusura bakma arkadaşım ya..Siz de arada kaldınız.. abim bitane ya ondan çok güzel salata olur
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl abim bitane ya ondan çok güzel salata olur Sevgili olmaz senden. Adamı yarı yolda bırakır gidersin sen
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl oh canıma değsin kelebek aplaaaaaa... taurus abi nerdesin yaaa!! hele şükür geldin!! yunusss yuuunusssss yunusssssss .... sedelina'dan yanlış olmaz diyelim bakalım tutturabilcem mi
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl yunusss yuuunusssss yunusssssss .... sedelina'dan yanlış olmaz diyelim bakalım tutturabilcem mi evet yanlış olmaz,burdaki arkadaşlar bilir.. bılım başlığında yazılarını okuduğuım sendın sanırım,bıng bang felan yamyamla atıştığınız
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Ne big bang mi..Hala onlarımı konuşuyonuz bee.. Tamam benim dini bölümlere bi uğrama vaktim gelmiş anlaşılan..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl evet yanlış olmaz,burdaki arkadaşlar bilir.. bılım başlığında yazılarını okuduğuım sendın sanırım,bıng bang felan yamyamla atıştığınız evet doğru bendim ama artık yazmıyorum çünki A-N-L-A-M-I-Y-O-R
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl tanımıyorumki bileyim ne olmayacağını kötü bişey olmas sanki ama
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl sana inat değiştirmiyecem eferim.. hadi hadi kafana göre yap bişeler..söz beğenecem bu sefer.
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl canımın içi senden kötü hiçbişey olmasss Senden de aşcçı olmaz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.