Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 12 yıl Çarşamba, 03 Nisan 2013 17:13 Kutlu Doğum’da Peygamberi dışladılar Milli Eğitim Müdürlükleri, öğrenciler arasında “Hz. Muhammed’in hayatı” konulu ödüllü yarışma başlattı. Yarışma kapsamında okunması zorunlu tutulan kitaplar arasında “Efendimiz”kitabı da yer aldı. Kitabın yazarı Reşit Haylamaz, “Hz. Muhammed’siz Kelime-i Tevhid de olur” diyor Milli Eğitim Kutlu Doğum Haftası için seferber oldu. Anadolu’nun pek çok kentinde ilköğretim çağından üniversiteye Hz. Muhammed’in hayatını anlatan kitaplar okunacak. Kitapları okuyanlar sınava girecek. Sınavı kazananlara otomobil, umre gezisi, bilgisayar gibi binlerce ödül dağıtılacak.Milli Eğitim Müdürlükleri’nin duyurulması için harekete geçtiği onlarca ilde yapılan yarışmalarda, sınava girenler Fethullah Gülen’in Sonsuz Nur adlı kitabı ile Reşit Haylamaz’ın Efendimiz kitaplarından sorumlu olacak. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Reşit Haylamaz’ın Efendimiz kitabıyla ilgili “Peygamberlik kurumunu dışlıyor” açıklaması üzerine Nevşehir Müftülüğü yarışmadan desteğini çekti. Yeni Mesaj Gazetesi’nde de yarışmayı düzenleyen Eğitimciler Derneği’yle ilgili “dinlerarası diyalogcu” denildi. HABERİN TAMAMI GAZETENİZ AYDINLIK'TA
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.