Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Yazar artık böle bi toipice ihtiyaç oldu.. çok sık uğrayamıyom .. soran burdan sorsun ...son noktalar burda konsun..
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl uzun zamandir yoktun hosgeldin bukadar uzun kaybolma olurmu bir kayip daha var miyavvvvvvvvvim yok bayadir
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl sayman22 , seni yeniden görebilmek için bir matematik sorusu sormam lazım heralde lütfen daha sık aramızda olmaya çalış sevgiler
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl sayman abi diğer topiclere uğramayı düşünmüyosun herhalde kendine topic yaptın diye bisleri unutma her zaman bekleriz
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Yazar valla bende çok özledim ... inşallah bundan sonra daha sık gelicem.. gülsün ben senin eski avatarını daha çok seviyodum ama...
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl yayaya şaşaşa sayman abim çok yaşaaa oldunmu en üstte bakimm
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl sayman abi nereye gitmiştin de arkadaşlar seni çok özlemiş???
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl iş gereği bazen kayboluyorum ...gene 1-2 ay yoktum.. iykide o zaman yokmuşum...
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Yazar saol teşekkür ederim ,,, malesef 20- 25 gün sonra gene bi müddet kaybolcam...
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl saol teşekkür ederim ,,, malesef 20- 25 gün sonra gene bi müddet kaybolcam... unutturmadan gel kendini haaa
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Yazar en iyisi bu zaman zarfında bıktırayım da nerde demesinler...
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl hayırdır ne işin var benim memleketimde? sayman abicim sendemi samsunlusun yoksa??
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Yazar vay benim hemşerim git tabi şimdi çok güzeldir oralar...
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl evet ablam orda okuyo..19 mayıs üniversitesinde.. okulu daha bitmedi onun yanına gitmeyi düşünüyodum... valla sayman abim hemşerim olduğunu duyunca daha bi sevdim seni yaw...
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Yazar evet ablam orda okuyo..19 mayıs üniversitesinde.. okulu daha bitmedi onun yanına gitmeyi düşünüyodum... valla sayman abim hemşerim olduğunu duyunca daha bi sevdim seni yaw...
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl artık böle bi toipice ihtiyaç oldu.. çok sık uğrayamıyom .. soran burdan sorsun ...son noktalar burda konsun.. amanin saymanım nokta ısterde vermemmı ..................................... al yüzbın nokta hehehe
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.