Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Erencim çok teşekkürler,çok güzel olmuş TEKNİK DİREKTÖR: GECE YAĞMURU TEKNİK DİREKTÖR YARDIMCISI: EREN bu daha da güzel olmuş gol kraliçesi ben olcam Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 en cok sevdigim uye en cok sevdigim uye aslinda kimseyi tanimaigim icin bir sey diyemicem ama hepinizi guzl insanlarsiniz bu yuzden hepinizi seviyorum Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 eyw. saolasın.. Yumoteciğim, Mineciğim ve Yeşimciğim mesajlarınızı şimdi gördümmmm... Çok özür diliyorum bu kadar gec cevap vermiş oldugum için... Teşekkürler arkadaşlarım... Ben de sizi çok seviyorum... uzun zaman oldu bi liste de ben hazırlayayım TAURUS SEDELİNA NATHY GULL SARDUNYAM-TAN VAKTİ (sizin ikinizi birbirinizden ayırmam imkansız ) YUMOTE GECE YAĞMURU MINEU KRIPTEX THE BOSS YEMYEŞİM LILAC AÇA CELINE ERBAY PAULA EWÜCÜM AYSUM MARTI-NAME JÖN SESSİZLİĞİN KIZI FOCAL (Muhabbetimiz yok ama Giresunla ilgili herşeye değer verdiğimden ) GÜZELYAZ SAYMAN MANİDAR MURTİ-SAN MASER DENİZİMU VATAN SİRVANA DÜLDÜL ARAMİS PUİK Ayrıca güncel konularda: DIPNOT BİLİMSELCİ GREJUVA YAM-YAM CYRANO Zeka soruları ve bilmecelerde MOUSTAPHA MEDİKAL BAY-BİLEN HEKİM (bi iki kişi var daha ama yeni yeni tanışıyoruz... Onları da bi dahakine yazarım ) Arkadaşlar umarımmm kimseyi unutmamışımdır ama burada adı gecen herkese gerçekten saygım ve sevgim sonsuzdur... Hep arkadaşlarım olarak kalma-nız dileğiyle Bu çiçekler hepiniz içinnnn tşkler gloriacm.. ölüorum sanırım.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 saol sedat abii.. moralim bozk kimse yaklaşmasın bugn bana Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 vaşşş.. aşkısı liste başı da yaparmış beni.. teşekkür ederim Sedat'ım.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Teşekkürler Sedat.. sevgi listene girebilmek bi ayrıcalıktır. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Yemyeşim Xlark tades Güzelyaz Yağmur yüreklim Dogville Vakana Made in turkey Gece yağmuru Mıneu Sedelina Aça Armance Eren (yazmadıklarımın çoğunu tanımıyorum zaten) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 vaşşş.. aşkısı liste başı da yaparmış beni.. teşekkür ederim Sedat'ım.. aşkısı mı..ben yokken çok şey olmuş anlaşıldı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 YemyeşimXlark tades Güzelyaz Yağmur yüreklim Dogville Vakana Made in turkey Gece yağmuru Mıneu Sedelina Aça Armance Eren (yazmadıklarımın çoğunu tanımıyorum zaten) teşekkurler bohem Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 teşekkurler bohem Rica ederim.. ilkbaşlarda gereksiz yere atışsakta, senin iyi bir insan olduğunu biliyorum. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 YemyeşimXlark tades Güzelyaz Yağmur yüreklim Dogville Vakana Made in turkey Gece yağmuru Mıneu Sedelina Aça Armance Eren Teşekürler.. listenizde olmak, benim için şereftir bohem hanım.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Teşekürler.. listenizde olmak, benim için şereftir bohem hanım.. ni demek efenim.. o şeref bana ait diyce.. çok klasik olcak Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 herkes birilerini yazıyor bari bende yazayım ama sıralamaya en çok sevdiğimden başlamıycağım çünkü herkesi aynı seviyorum (amma politik oldu) berceste,geceyağmuru,the boss,bekir,kralx,natalia,mineu,ahirzaman,halilim,sedelinam,aysum,su-damlası,arman,yemyeşim,sessizliğin kızı,atilla,enkas,bozan,vs.vs. gerisinide aklıma geldikçe yazıcağım. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 ben beni sevenlere aşığım, sevmeyenleride çok seviyom.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 herkes birilerini yazıyor bari bende yazayım ama sıralamaya en çok sevdiğimden başlamıycağım çünkü herkesi aynı seviyorum (amma politik oldu) berceste,geceyağmuru,the boss,bekir,kralx,natalia,mineu,ahirzaman,halilim,sedelinam,aysum,su-damlası,arman,yemyeşim,sessizliğin kızı,atilla,enkas,bozan,vs.vs. gerisinide aklıma geldikçe yazıcağım. Tsk ederim Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 ben beni sevenlere aşığım, sevmeyenleride çok seviyom.. Yahu biri daha vardı diyordum yazacağım işteee sayman22 Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Yahu biri daha vardı diyordum yazacağım işteee sayman22 teşekkürler... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 teşekkürler... benim bütün listelerimde yazılısın sayman Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Bilyorum ........ buda çok hoşuma gidiyo.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 En Çok Sevdiğim Üyeler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.