Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Ye izin verdim Tamam Gece sen karışma Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Uslu ve uyumlu kankim benim kıs kankim var yaaa noldu kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Natii karışmıyom zaten yeyin birbirinisi kankim aşk kokusu var sankim bugün havada Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 kankim aşk kokusu var sankim bugün havada öyle mi buraya daha gelmedi koku biras daha açık olabilir misin kuşum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Anlayışsıs kankim benim ömrümü çürüttün Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Anlayışsıs kankim benim , ömrümü çürüttün kıss sensin anlayışsıs noldu söyleyiversen sanki misafir mi geliyo yoksa adanaya Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Ayyy evetttttt Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Ayyy evetttttt kıss kankim mimiklerini yemeye bilem kıyamadım bu iletinin çok sevindim kuşum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Ayyy evetttttt Ayy duyduk duymadık demeyiiinn Gece evleniooooooo Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Ayy duyduk duymadık demeyiiinn Gece evleniooooooo yuk kıss ne evlenmesi yanlış anladın başka bişiden bahsediyorus bis Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 yuk kıss ne evlenmesi yanlış anladın başka bişiden bahsediyorus bis Tabi tabiii :lol: Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Ayy duyduk duymadık demeyiiinn Gece evleniooooooo Geceeee istemeye geliyorlar seni demek misafir mi geliyo yoksa adanaya kim acaba?? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Kankim canım benim Ama gös niye öyle kankim Aysum ve yandaşı nattiii yanlış anladınıs kıs Demi kankim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yemesler canıııııım Damat kel mi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Tabi tabiii kıss valla şimdilik yok öle bişey ama ağsından bal damlıyo inşallah en yakın zamanda olur Geceeee istemeye geliyorlar seni demek kim acaba?? inşallah kıslar ama öle bişi olsaydı haberim olurdu bilmem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 topragım kım bu talıhsız saka saka ne dıyelım hayırlı olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Kankim canım benim Ama gös niye öyle kankim içimden öle bişi yapmak geldi de ondan Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Düğünü çırağan sarayında yapcaklarmış... Benden duymuş olmayın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yemesler canıııııım , Damat kel mi Yeme zaten Yuk sırma saçlı kıss valla şimdilik yok öle bişey ,ama ağsından bal damlıyo , inşallah en yakın zamanda olur inşallah kıslar ama öle bişi olsaydı haberim olurdu bilmem İnşallah ve hayırlısı kankim Tabe haberin olurdu kankim topragım kım bu talıhsız saka saka ne dıyelım hayırlı olsun Toprağımmmm Daha bişi yokki ortada hayırlı olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Düğünü çırağan sarayında yapcaklarmış... Benden duymuş olmayın Kıs folda yok yumurtada hatta follukda yok ortada Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Kıs folda yok yumurtada hatta follukda yok ortada Bak nasıl ört bas etmeye çalışıo Şurda biz bizeyiz, bizden mi saklıosun tessüf ederim yane Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yağmur ne diye kıvırıyorsun söz ağızdan çıktı bikere Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Kıs folda yok yumurtada hatta follukda yok ortada kıss kankim belli mi olur bakarsın hem fol olur , hem yumurta Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 kıss kankim belli mi olur bakarsın hem fol olur , hem yumurta Hem de civciv Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.