Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Galiba bende seni seviyorum ablacım Bilmem ne olur Bi dene istersen ne olur.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Denersem ne olur ayyyyyyy sıkıldım Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Sıkılırsın tabe..işine gelmedimi insan genelde sıkılır.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 en çok sevdiğim üye bugün focal diycem sadece bu günmü yarın sevmeyecekmisin ? en çok sevdiğin üye bugün focalse bis ne güne duruyorus,kıskandım şimdi.. kıskanmayın yarın sevmeyecekmiş yarında sizi sever. Focal Kaptan nerelerdesin yaaa buralardayım gezinip duruyorum. En çok sevdiklerim mine,yağmur ve focal.. teşekkür ederim kriptex1000 ben sizleri sadec bu gün değil hergün seviyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Abla sende işime gelmiyosun basen biliyomusun Focal gesinip durma, çek bi sandalye otur bi yere Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Abla sende işime gelmiyosun basen biliyomusun Focal gesinip durma, çek bi sandalye otur bi yere Nasıl gelim taaa Adana'ya.. Focalde sana soracaktı sankim.. kaptan o kısım gezmek onun işi.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 birtek kendimi seviyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Olmaz benide sevmen lasım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 en çok sevdiğim üye MEYDÜN... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 sadece bu günmü yarın sevmeyecekmisin ? kıskanmayın yarın sevmeyecekmiş yarında sizi sever. hergün gelirsen hergün sevcem en çok sevdiğim üye MEYDÜN... başkaaaaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Sanane kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 MEYDÜN... anladık ne bağırıyon Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 AÇA NATALIA Başka kendine olan aşkını ilan edecek olan var mı Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 DIPNOT, SERENADE, KARÇİÇEĞİ-M sen biliyosun zaten gözümdeki kıymetini... teşekkür ederim cevher Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ''BEN'' demeyeli okadar uzun süre oldu ki.. Hepinizi seviyorum.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ah canım de çekinme hepinizi severim (yalana bak ) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Bazılarınızı resmi Bazılarınız tüzel Bazılarınızda özel seviyorum... Ama özeller güzel oluyo.. Yada güzeller özel oluyo.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 En sevdiklerim: Onları gördüğümde çok sevindiğim kişilerdir... Değer nedir bilenler!!! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 İtiraf et beni gördüğünde üzülüyosun dimi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.