Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 ben bu iki kankinin atışmalarını çok seviyorum.harikasınız. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 hayır herkes bilmiyo güselyas bilmiyo mesela unutmuş hatırlamıyo kıscağıs Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Alüüü Güzelyaz ben açayı seviyorum duydun mu :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 ben bu iki kankinin atışmalarını çok seviyorum.harikasınız. tşk ler kıss kankim ben kendi adıma tşk ettim senin adına etmedim ii yapmışmıyım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 ben bu iki kankinin atışmalarını çok seviyorum.harikasınız. Tşk ederim Bisde seni seviyoz demi kıs kankim İyi yapmışsın kankim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 nihayet açıklamışsın açıklamak istediğim o diil... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 açıklamak istediğim o diil... ee kim o saman erbay Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Erbay'ın açıklamak istediği biri varmış.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 ya söyle ya da sonsusa kadar sus diycem ama diyemiyorum meraktan ya hade söyle artık Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Ya o kadar da zor olmasa gerek, bu kadar utanacak bişey yok..Hadi bakalım çıkar dilinin altındaki baklayı.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 kem küm... Vah yavruuuummm yazık, terledi su içinde kaldı.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 eee şeyy... hani varya.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Hangisi canım söyle korkma bişey olmıycak.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Versenize gitarımı,bi şarkı geldi aklıma nedense.Erbay'ım sana gelsin bu şarkı.. Aaaşk kokusu vaaar,havada aaşşk kokusu vaaar.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 gece mavisiiiiiiiii aysummmmmm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 En çok sevdiğim üye... Beni en çok seven üye Herkes üstüne alınabilir yani ben Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Şimdi soru en sevdiğiniz değilde en sevmediğiniz olsaydı daha kolay olurdu 2-3 kişi hemen söyleyebilirdim. en sevdiğimiz denilince onların dışındaki herkesi seviyorum zaten. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 o zaman sevmediklerini söle yok yok şaka tabi ki varsa bile söyleme suhedacım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 hiç söylermiyim söylemem canım Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 buraya ilk geldiğim günden beri her daim yanımda olan canım dostlarım made in turkey başta olmak üzere(o dost deeel emme ) arman, zeyno(yeni adını ezberleyemedim gitti ),golgi,sayman22,kırlangıç,vakana,angelflower,focal,ilbey,azizilturko ve daha ismini hatırlayamadıklarım...hepinizi çok seviyorum seni daha sık görememek gerçekten üzüyor bizleri ben de seni seviyorum karçiçeği m Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 En çok sevdiğim üye... Beni en çok seven üye Herkes üstüne alınabilir Üstüme alındim bile yani ben Hayır ben Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Şimdi soru en sevdiğiniz değilde en sevmediğiniz olsaydı daha kolay olurdu 2-3 kişi hemen söyleyebilirdim. en sevdiğimiz denilince onların dışındaki herkesi seviyorum zaten. Biz de seni seviyoruz arkadaşım.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 1 kişi hariç herkesi sewiyorum ..pardon 2 oldu biri murti_san diğeri luzumsuz zatenn.. adı lazım değil baş harfi ........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.