Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 3,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

sedelina

gloria

mineu

aça

lilac

yumote

paula

taurusmutis

gull

sarsunyam

gece yağmuru

erbay

ilbey

dipnot

sizleri seviyorum arkadaşlarım :clover::clover:

inanın aklıma bunlar geldi yazamayıpta unuttuğum arkadaşlarımdan özür diliyorum onlarıda seviyorum

biz de seni çoooooook seviyoruzzzz teşekkürler ederim kendi adıma sağolasın :):flowers:

sardunyam sen de canımcım ya bidenem

ben herhesi seviyom bea :) özel olarak hepsinin adını yazmak isterim ama şu an biraz canım sıkkın neyse onlar sevildiğini bilirler değil mi canlarım :)

Gönderi tarihi:

biz de seni çoooooook seviyoruzzzz teşekkürler ederim kendi adıma sağolasın :):flowers:

sardunyam sen de canımcım ya bidenem

ben herhesi seviyom bea :) özel olarak hepsinin adını yazmak isterim ama şu an biraz canım sıkkın neyse onlar sevildiğini bilirler değil mi canlarım :)

Biliriz elbet,sen gönlünü ferah tut.. :clover:

Gönderi tarihi:

sedelina

gloria

mineu

aça

lilac

yumote

paula

taurusmutis

gull

sarsunyam

gece yağmuru

erbay

ilbey

dipnot

sizleri seviyorum arkadaşlarım :clover::clover:

inanın aklıma bunlar geldi yazamayıpta unuttuğum arkadaşlarımdan özür diliyorum onlarıda seviyorum

İnanın bizlerde sizleri seviyoruz sevgili tan_vakti...

Yaşama anlam katan dostlarımızdansın...

Sevgiler... :clover:

Gönderi tarihi:

Bugün en çok kankimi sevesim geldi :w00t: kıs kankim sana kanım acaip fokurduyor he acaba neden Çok mutlu oldun demi kankim

hayırdır inşallah kankim :rolleyes:

sevinsem mi üsülsem mi karar veremedim :unsure::D:lol:

mineu ve gece yağmuru en çok sizi seviyorum ben bugün :wub::hug:

bisde seni seviyorus ablacım :wub: ama sadece bugün değil hergün seviyorus :hug:

Gönderi tarihi:

gülü bir gün sizleri 5 gün eşimi hergün seviyorum :P

niye o kadar ascık bakem :P:unsure:

Gönderi tarihi:

mineu ve gece yağmuru en çok sizi seviyorum ben bugün

Bende seni seviyoruym ablacım :hug:

hayırdır inşallah kankim

sevinsem mi üsülsem mi karar veremedim

bisde seni seviyorus ablacım :wub: ama sadece bugün değil hergün seviyorus

Sevin kıs kankim sevin :w00t: hatta ters takla bilenem at :lol::angry:

Kankim belki ben sadece bugünlük sevecem :unsure: niye benim adıma karar veriyon :angry::lol::wub:

Gönderi tarihi:

one demek ki artos, bizi niye 5 gün seviyosun... :ermm: allaalla :unsure:

eşini ömür boyu sev inşallah, oda seni sevsin canım arkadaşım :)

saolasın arkadaşım sardunyam sizleride çok seviyorum inanın şu durumda bukadar iyiysem sizlerin sayesinde sevginiz ve dostluğunuz sayesinde iyiyim teşekkürler sizleri seviyorum :clover:

Gönderi tarihi:

Sevin kıs kankim sevin :w00t: hatta ters takla bilenem at

Kankim belki ben sadece bugünlük sevecem :unsure: niye benim adıma karar veriyon

kıss kankim şimdi burası müsait değil ters takla atmak için :unsure: eve gidince atam olar mı :D

kıss ne bilem sende seversin diye düşünmüştüm :rolleyes::D;)

Gönderi tarihi:

saolasın arkadaşım sardunyam sizleride çok seviyorum inanın şu durumda bukadar iyiysem sizlerin sayesinde sevginiz ve dostluğunuz sayesinde iyiyim teşekkürler sizleri seviyorum :clover:

Dostluk ne demek artos, burada oynuyoruz ya kimse sanmasın ki bizim hiç derdimiz, tasamız yok, :crying: hepimizin morale ihtiyacı var, hayat oyunsuz geçmiyecek kadar acımasız, espirisiz olamayacak kadar ciddi.

bizde seni seviyoruz, inşallah her şey yoluna girer... canım arkadaşım benim. :clover:

Gönderi tarihi:

Dostluk ne demek artos, burada oynuyoruz ya kimse sanmasın ki bizim hiç derdimiz, tasamız yok, :crying: hepimizin morale ihtiyacı var, hayat oyunsuz geçmiyecek kadar acımasız, espirisiz olamayacak kadar ciddi.

bizde seni seviyoruz, inşallah her şey yoluna girer... canım arkadaşım benim. :clover:

dostluk insanın iyi ve kötü zamannında yanında olmaktır ve sizler benim en değerli dostlarımsınız çünkü yanımdasınız teşekkürler Allah hepinizden razı olsun :clover:

Gönderi tarihi:

dostluk insanın iyi ve kötü zamannında yanında olmaktır ve sizler benim en değerli dostlarımsınız çünkü yanımdasınız teşekkürler Allah hepinizden razı olsun :clover:

her zaman yanındayım. :clover:

Allah hepimizden razı olsun, inşallah...

Gönderi tarihi:

her zaman yanındayım. :clover:

Allah hepimizden razı olsun, inşallah...

bende senin yanındayım iyi ve kötü günde her zaman dostluklar bunlar içindir bunlar olduğunda ozaman gerçek dost ve arkadaşlık ortaya çıkar lafta kalmamalı gerçeği yansıtmalı :clover: aminnnn

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.