Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 sen sanki taklitçi deelsin teyzecim benim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 kim benmi nerden çıkardın canım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 neyse topice dönelim... en sevdiğim üye mapvas.... Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 valaaa ne desem bilmemki en sevdiğim üye bizim köyün dernek üyesi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 benim en sevdiğim üye yok, üyeler var... hepsinizi seviyom ben... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 sedelina gloria mineu aça lilac yumote paula taurusmutis gull sarsunyam gece yağmuru erbay ilbey dipnot sizleri seviyorum arkadaşlarım inanın aklıma bunlar geldi yazamayıpta unuttuğum arkadaşlarımdan özür diliyorum onlarıda seviyorum biz de seni çoooooook seviyoruzzzz teşekkürler ederim kendi adıma sağolasın sardunyam sen de canımcım ya bidenem ben herhesi seviyom bea özel olarak hepsinin adını yazmak isterim ama şu an biraz canım sıkkın neyse onlar sevildiğini bilirler değil mi canlarım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 biz de seni çoooooook seviyoruzzzz teşekkürler ederim kendi adıma sağolasın sardunyam sen de canımcım ya bidenem ben herhesi seviyom bea özel olarak hepsinin adını yazmak isterim ama şu an biraz canım sıkkın neyse onlar sevildiğini bilirler değil mi canlarım Biliriz elbet,sen gönlünü ferah tut.. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 sedelina gloria mineu aça lilac yumote paula taurusmutis gull sarsunyam gece yağmuru erbay ilbey dipnot sizleri seviyorum arkadaşlarım inanın aklıma bunlar geldi yazamayıpta unuttuğum arkadaşlarımdan özür diliyorum onlarıda seviyorum İnanın bizlerde sizleri seviyoruz sevgili tan_vakti... Yaşama anlam katan dostlarımızdansın... Sevgiler... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Bugün en çok kankimi sevesim geldi kıs kankim sana kanım acaip fokurduyor he acaba neden Çok mutlu oldun demi kankim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 mineu ve gece yağmuru en çok sizi seviyorum ben bugün Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Bugün en çok kankimi sevesim geldi kıs kankim sana kanım acaip fokurduyor he acaba neden Çok mutlu oldun demi kankim hayırdır inşallah kankim sevinsem mi üsülsem mi karar veremedim mineu ve gece yağmuru en çok sizi seviyorum ben bugün bisde seni seviyorus ablacım ama sadece bugün değil hergün seviyorus Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 gülü bir gün sizleri 5 gün eşimi hergün seviyorum Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 gülü bir gün sizleri 5 gün eşimi hergün seviyorum niye o kadar ascık bakem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 mineu ve gece yağmuru en çok sizi seviyorum ben bugün Bende seni seviyoruym ablacım hayırdır inşallah kankim sevinsem mi üsülsem mi karar veremedim bisde seni seviyorus ablacım ama sadece bugün değil hergün seviyorus Sevin kıs kankim sevin hatta ters takla bilenem at Kankim belki ben sadece bugünlük sevecem niye benim adıma karar veriyon Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 gülü bir gün sizleri 5 gün eşimi hergün seviyorum one demek ki artos, bizi niye 5 gün seviyosun... allaalla eşini ömür boyu sev inşallah, oda seni sevsin canım arkadaşım Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 one demek ki artos, bizi niye 5 gün seviyosun... allaalla eşini ömür boyu sev inşallah, oda seni sevsin canım arkadaşım saolasın arkadaşım sardunyam sizleride çok seviyorum inanın şu durumda bukadar iyiysem sizlerin sayesinde sevginiz ve dostluğunuz sayesinde iyiyim teşekkürler sizleri seviyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Sevin kıs kankim sevin hatta ters takla bilenem at Kankim belki ben sadece bugünlük sevecem niye benim adıma karar veriyon kıss kankim şimdi burası müsait değil ters takla atmak için eve gidince atam olar mı kıss ne bilem sende seversin diye düşünmüştüm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Evde at o taklayıda sonra sizinkiler sana 40 takla daha attırsın emi kankim (kesin kafayı yedi derler o yüsden evde atsın taklayı ) ii düşünmüşsün Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 saolasın arkadaşım sardunyam sizleride çok seviyorum inanın şu durumda bukadar iyiysem sizlerin sayesinde sevginiz ve dostluğunuz sayesinde iyiyim teşekkürler sizleri seviyorum Dostluk ne demek artos, burada oynuyoruz ya kimse sanmasın ki bizim hiç derdimiz, tasamız yok, hepimizin morale ihtiyacı var, hayat oyunsuz geçmiyecek kadar acımasız, espirisiz olamayacak kadar ciddi. bizde seni seviyoruz, inşallah her şey yoluna girer... canım arkadaşım benim. Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Dostluk ne demek artos, burada oynuyoruz ya kimse sanmasın ki bizim hiç derdimiz, tasamız yok, hepimizin morale ihtiyacı var, hayat oyunsuz geçmiyecek kadar acımasız, espirisiz olamayacak kadar ciddi. bizde seni seviyoruz, inşallah her şey yoluna girer... canım arkadaşım benim. dostluk insanın iyi ve kötü zamannında yanında olmaktır ve sizler benim en değerli dostlarımsınız çünkü yanımdasınız teşekkürler Allah hepinizden razı olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 dostluk insanın iyi ve kötü zamannında yanında olmaktır ve sizler benim en değerli dostlarımsınız çünkü yanımdasınız teşekkürler Allah hepinizden razı olsun her zaman yanındayım. Allah hepimizden razı olsun, inşallah... Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 her zaman yanındayım. Allah hepimizden razı olsun, inşallah... bende senin yanındayım iyi ve kötü günde her zaman dostluklar bunlar içindir bunlar olduğunda ozaman gerçek dost ve arkadaşlık ortaya çıkar lafta kalmamalı gerçeği yansıtmalı aminnnn Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 mapvas... o kim beaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.