Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 beni kimse sefmiyor mu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 seni mahalle kasabının kedisi haydar çok seviyomuş... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 beni kimse sefmiyor mu beni kimse sevmiyi.....du ben seni sewem AÇA..... en sewdiğim üye AÇA.......... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 teşekkür ederim maydün aplacım çok iyisin bende seni sefiyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 En çok sevdiğim üye Gece yağmuru... Bir ay öncesinde rezervasyon üzerine en çok sevdiklerimizi belirliyorduk rezerve edilen yerler bitti şimdi tekrar başladık... Tşk ederim Eren Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Tatlımmmmm biliyorsun değil mi? Yüreklerin sıcacık olabilmesi karşındaki insanın sıcacıklığıyla ilgilidir. Sen benim tatlımmmmmsın. Sıcacık yüreğimi sana degil de kimse gostereyim ki benn? Seni çok seviyorum Gülüm... amanında amanın kim gelmiş .....gloria ablam gelmiş.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Resmiyet mi? Hani nerede? Hoşçakal değil beeee hoşça kal... Yani ben bi yere gitmiyorum buradayım sen de burada ve hoş kal aman ne bilimmm beee.. Ayrıca hoşgeldim... Ben bi sigaraya gidim gelimmm bee HEHEHE Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 sedelina gloria mineu aça lilac yumote paula taurusmutis gull sarsunyam gece yağmuru erbay ilbey dipnot sizleri seviyorum arkadaşlarım inanın aklıma bunlar geldi yazamayıpta unuttuğum arkadaşlarımdan özür diliyorum onlarıda seviyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 bisde seni seviyoz tan ama ben sarsunyam değilim beee sardunyam dikkatini çekerim, yoksa sarsunyam diye başka biri mi var? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 sedelina gloria mineu aça lilac yumote paula taurusmutis gull sardunyam gece yağmuru erbay ilbey dipnot sizleri seviyorum arkadaşlarım inanın aklıma bunlar geldi yazamayıpta unuttuğum arkadaşlarımdan özür diliyorum onlarıda seviyorum Teşekkür ederim arkadaşım,ben de seni seviyorum.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 teşekkür ederim , arkadaşım , bende seni ve aileni sewiyorum Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 biz de çok seviyoruz abicim seni. sardunyamı yanlış yazmışsın görmesin sakın Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 sedelina gloria mineu aça lilac yumote paula taurusmutis gull sarsunyam gece yağmuru erbay ilbey dipnot sizleri seviyorum arkadaşlarım inanın aklıma bunlar geldi yazamayıpta unuttuğum arkadaşlarımdan özür diliyorum onlarıda seviyorum teşekkür ederim arkadaşım emin ol bizde seni sevdik.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 En çok sevdiğim üye Mineu... teşekkürler erencim sedelina gloria mineu aça lilac yumote paula taurusmutis gull sardunyam gece yağmuru erbay ilbey dipnot sizleri seviyorum arkadaşlarım inanın aklıma bunlar geldi yazamayıpta unuttuğum arkadaşlarımdan özür diliyorum onlarıda seviyorum tan abicim bende seni seviyorum tşk Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 hani beni seviyodun en çok Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 SENİ seviyorum.. (Buradaki ''sen''bunu okuyupta üstüne alınabilen kişidir,tekil değildir.. ) Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 En çok sevdiğim üye paula... yaw niye görmemişim ben bunu erencim sende benim en sewdiğim üyesin tauruscumda en sewdiğim üyedir Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 SENİ seviyorum.. (Buradaki ''sen''bunu okuyupta üstüne alınabilen kişidir,tekil değildir.. ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 hani beni seviyodun en çok O dündü bu bugün Kankim dün dündür bugün bugündür SENİ seviyorum.. (Buradaki ''sen''bunu okuyupta üstüne alınabilen kişidir,tekil değildir.. ) Bende SENİ seviyorum Taurus Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 en sevdiğim üye....... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 en sevdiğim üye.Gece Yağmuru...... Bende seni seviyorum Erbay Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 En sevdiğim üye Kralx di... Şaka tabi de... En sevdiğim üyeee.. Erkeklerden: Bozan, Foçal, Eren, Dip Not, Anakonda.... Geceyağmuru, Doqville, sessizliğin kızı, Mine, Lilac, Paula... teşekkür ederim,ben de seni seviyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Bende seni seviyorum Erbay öylemi... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 En sevdiğim üye Kralx di... Şaka tabi de... En sevdiğim üyeee.. Erkeklerden: Bozan, Foçal, Eren, Dip Not, Anakonda.... Geceyağmuru, Doqville, sessizliğin kızı, Mine, Lilac, Paula... Bak benimde kanım sana çok kaynadı crtldelete tşk ederim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 öylemi... Necati duymasın ama Duymaz merak etme Taklitçide olsan severim ben abimi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.