Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 herkesi seviyorum Benidemi Alıntı
Φ HERKES Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 herkesi seviyorum Ben de seni seviyorum.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Ben de seni seviyorum.. aynı espri hep.... sıkılmadın mı halan anlamadım.... forumun şakası oldun çıktın yaff... ne şakaysaa....! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 aynı espri hep.... sıkılmadın mı halan anlamadım.... forumun şakası oldun çıktın yaff... ne şakaysaa....! Kelebeğim;Herkes'i üzme.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Kelebeğim;Herkes'i üzme.. tamam.... o zaman sölemem bundan sorraa öle... bu arada sende kendine iyi bak abbim..bu kelebeğim sözü de beni eritiyor... görüşürüz... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Görüşürüz ve hatta görüşüyoruz ya.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 iletişim kurduklarımı seviyorum onlar bilir kendilerini Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 herkes ben seni gerçekten çok seviyorum beee o benidemi diyen arkadaşı da seviyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 iletişim kurduklarımı seviyorum onlar bilir kendilerini Biliriz evelallah.. herkes ben seni gerçekten çok seviyorum beee Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 bilen bilir di mi dedemmmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 bilen bilir di mi dedemmmm Di Yumoş'cum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 iletişim kurduklarımı seviyorum onlar bilir kendilerini he gülüm bilen bilir kendisini demi? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ben herkesi seviyorum herkesi seviyorum Çekirgem ne kadar sevgi dolusun sen öyle Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 bende herkesi seviyorum ama özellikle özlediğim arkadaşlarım var Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 bende sefiom sisi..... bu topice yazanların hepsi eminim sevmeye değcek kişilerdir.. bende sefiom onların hepsini... herkesi,,,,, Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 bende herkesi seviyorum ama herkesi... Alıntı
Φ HERKES Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 bende herkesi seviyorum ama özellikle özlediğim arkadaşlarım var bende sefiom sisi.....bu topice yazanların hepsi eminim sevmeye değcek kişilerdir.. bende sefiom onların hepsini... herkesi,,,,, bende herkesi seviyorum ama herkesi... Ay ay ay..Sevenlerim çoğalmış.. Ben de sizi seviyorum.. Sen estikçe ben titrerim bana kızıyor ama onu da seviyorum.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Ay ay ay..Sevenlerim çoğalmış.. Ben de sizi seviyorum.. Sen estikçe ben titrerim bana kızıyor ama onu da seviyorum.. yok yok...kızmıyorum...aksinee Seni seviyorum...sevmemek ne mümkün... bende herkesi seviyorum....Herkes i de seviyorum Alıntı
Φ HERKES Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 yok yok...kızmıyorum...aksinee Seni seviyorum...sevmemek ne mümkün... bende herkesi seviyorum....Herkes i de seviyorum O zaman sana bir çiçek vereyim,bak üstünde de sen varsın.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 O zaman sana bir çiçek vereyim,bak üstünde de sen varsın.. ne güzel....doğayla içiçe olmak...çiçekler ayrı bir güzeller...benim en yakın dostlarım onlar...onlar olmasa ben olamam...ömrümü uzatanlar....sevdiklerim... sizde bir çiçeğimsiniz... teşekkür ederim abicim hemde çookk Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Aaaa.. Herkes abimiymiş.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 tauruscum senide seviyorum biliyosun dimi arkadaşımm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 tauruscum senide seviyorum biliyosun dimi arkadaşımm Bilirm de arada gelip hatırlatsan fena olmaz.. Bende seni seviyorum arkadaşım,hoşgeldin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.