Φ ENGİN_DENİZ Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 hepinizi seviyorum arkadaşlar natalı senide seviyorum müşterim geldi çıkmam gerkli akşam veya yarın görüşürüz burcum akşam görüşürüz güzelim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 bende seni seviyorum engin Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 sevmezseniz sevmeyin beee Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 seviyoram nan sizi ;;; xminex egzorsist olivia taurus THE_BOSS sardunyam sebt tanışmasakta anubis ve cindrella frozen gloria sedelina erbay gece yağmuru mineu teşekkür ederim arkadaşım bir gun tanışırız mutlaka ama emin ol ben de seni daha tanışmadan sevdim bugünler senin gibi pozitif, sevgisini gösterebilen insanlara oyle ihtiyacım var ki... tekrar teşekkürler Bende bu yeni gelen üyeleri pek sevdim,hepsi kafa dengi.. Sevdiklerime ek olarak (ki hepsi bilir sevildiğini.. ) Anubis,rüzgara konuşan kız,prusias ve cinderella'yı da ekliyorum.. sen beni sever miydin Taurus ama ne yalan söylim ben de seni seviyorum... sana da kanım cok kaynadı teşekkür ediyorum senn dee ölee arkaadaşımm..yenii olmana rağmen hemen herkesin sewgisini kazandınn... yeni üylerden anubis ve cinderellayı,listemdee unuttuğumm sewgili yeşimciğimi,the bossı,egzoyuu ve honestı listemee ilavee ediorumm... unuttuklarımı zamanlaa yazmaya çalışıorumm...yazmadıklarımm affetsinler artıkk aklıma gelenler bunlarr... sewgilerr cok cok teşekkür ediyorum sana da sevgili xminex ben de snei seviyorum Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Suuus edepsis Büyüklerine karşı gelme Tmm nineciğim.. Hani benim dedem?.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Sanane dedenden karıştırma orasını Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Made İn Turkey bunu hepimis biliorus artıkın onun elin daha güzel Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 teşekkür ederim arkadaşım bir gun tanışırız mutlaka ama emin ol ben de seni daha tanışmadan sevdim bugünler senin gibi pozitif, sevgisini gösterebilen insanlara oyle ihtiyacım var ki... tekrar teşekkürler sen beni sever miydin Taurus ama ne yalan söylim ben de seni seviyorum... sana da kanım cok kaynadı teşekkür ediyorum Aaa..Niye sevmiyeyim Ciny..? Seni de seviyorum,kuruntu yapma.. Naty'im ve Yeşim'cim;Yine mi kavga ediyorsunuz siz.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Teşekkür ederim Sedat.. Sende benim sevdiklerim arasındasın.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Teşekkür ederim Sedat.. Sende benim sevdiklerim arasındasın.. Ben teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Teşekkür ediyorum.. Güldürebilmeyi başarıyorsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 ordaki sibel benmiyim yoksa başkasımı eğer bensem teşekkür ederim değilsemde teşekkür ederim Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Ben teşekkür ederim.. saol kralx abi çook güzel olmuş kuck muck şeklinde teşekkür ediyorum... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 ordaki sibel benmiyim yoksa başkasımı eğer bensem teşekkür ederim değilsemde teşekkür ederim Sensin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Sensin.. çok teşekkür ederim sedat... iyiki varsın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 onun elin daha güzel O zaten erkek eliydi Aman Allah'ım şaşındırık oldum.. Tekrar listende görünebilmek şaşırtıcı Tsk ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Kanka aranıyor Başvurular Gaffur'a.. Ölümüne gankayııık.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 nıye benı yazmirsin,beni beğenmiyur musun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 nıye benı yazmirsin,beni beğenmiyur musun Aslında sende varsında seninki çok hızlı geçiyor.. Çok dikkatli bak.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 nasıl yavaşlatılıyo bu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 nasıl yavaşlatılıyo bu Gözünü hızlı hızlı aç kapa 1 dk. içersinde göreceksin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.