Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Ama ben herkesi seviom Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Herkes ben hariç herkesi sevio anlaşılan .......... Kıs sen nasıl sevilmezsin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 kendimi sewiyorum........... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Olmas seni ben seviyom meydün bacım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 bu ne ola ki manidar sag olasin seninde maniler dehset yani... yaw kacindim hep buraya yazmaktan... bi ayirim yapmak cok zor ve tanimiorum cogu kisiyi zaten .. ama taniyabildigim kadariyla, daha dogrusu gözlemleyebildigim kadariyla... berceste focal cerenimoo gülsün Erdal Aktas sayman bilimselci Erdogan nazanozkan erbay sedelina angelflower natalia mysticriver ilbey bozan yam yam bay x men dipnot off say say bitmio yaaa, kisaca herkesi Hmmmm demek öle alaturka.. bilelim yani... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 bu ne ola ki manidar sag olasin seninde maniler dehset yani... yaw kacindim hep buraya yazmaktan... bi ayirim yapmak cok zor ve tanimiorum cogu kisiyi zaten .. ama taniyabildigim kadariyla, daha dogrusu gözlemleyebildigim kadariyla... berceste focal cerenimoo gülsün Erdal Aktas sayman bilimselci Erdogan nazanozkan erbay sedelina angelflower natalia mysticriver ilbey bozan yam yam bay x men dipnot off say say bitmio yaaa, kisaca herkesi Maşallah , ne büyük kalbin varmış alaTurka Tşk... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 en çok sevdiğim üye sirvana çunku kardeşim malumm Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 ana siz kardeşmisiniz vay be biz bu forumda bayaa yabancı kalmışız Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Maşallah , ne büyük kalbin varmış alaTurka daha listem bitmedi bile Hmmmm demek öle alaturka.. bilelim yani... bak iste bu yüzden ben burda yazmaktan kaciniodum.... aslinda sevmediklerimin listesini yapsaydim daha kisa olurdu... ve sen bu listede kesinlikle olmazdin Herkes ben hariç herkesi sevio anlaşılan ......... aysum... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Bugün biraz Nostalji yapasim var.. fazla görüsmedigim, hatta his görüsmedigim, gözden irak ama gönül den irak degildir dedigim arkadaslarim var onlari anmak geldi icimden... benim icim bir tuhaftir zaten Made ve karcicegim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Herkes ben hariç herkesi sevio anlaşılan .......... aysum kısdırma beni seni sevdiğimisi biliyosun sarı şekerim Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bu ne ola ki manidar sag olasin seninde maniler dehset yani... yaw kacindim hep buraya yazmaktan... bi ayirim yapmak cok zor ve tanimiorum cogu kisiyi zaten .. ama taniyabildigim kadariyla, daha dogrusu gözlemleyebildigim kadariyla... berceste focal cerenimoo gülsün Erdal Aktas sayman bilimselci Erdogan nazanozkan erbay sedelina angelflower natalia mysticriver ilbey bozan yam yam bay x men dipnot off say say bitmio yaaa, kisaca herkesi Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 heheh cok güzel yaaa, benim icin bunlarin hepsini ifade eden surat su Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 aysum kısdırma beni seni sevdiğimisi biliyosun sarı şekerim Canım benim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Herkes ben hariç herkesi sevio anlaşılan .......... sevmesem senle burda oyun oynar mıyım gıı, ben gerçekten sevıyorum çok tatlısın. bak laf olsun dıye asla yazmam bılırsın benı. nerden bılcen gerçi de Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 kımse benı sevmıyooooo ayıp ettin biz neciyiz burda. ben yeni üyeyim. şimdiye kadar ne yalan söyleyim bi sedelinayı bide kurabiyeciğimi sevdim. hee bide alaturka var . bu günden sonra araya yenileride girebilürrrrr (((--- ---))) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 deli emin, jhony wallker vardı foruma ilk geldiğim zamanlar onlarıda severdim yav... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 ayıp ettin biz neciyiz burda. ben yeni üyeyim. şimdiye kadar ne yalan söyleyim bi sedelinayı bide kurabiyeciğimi sevdim. hee bide alaturka var . bu günden sonra araya yenileride girebilürrrrr (((--- ---))) sağol gıı,bende seni sevdım. kurabıyeyı bende sevrım ama dıyetımı bozdurcek Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 sağol gıı,bende seni sevdım. kurabıyeyı bende sevrım ama dıyetımı bozdurcek gıss senin diyet hala bozulmad mıı canımın içi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 gıss senin diyet hala bozulmad mıı canımın içi senın bozuldu demı anladımmm neyse en sevdiğim üyelerden bırıde güzelyaz (tpiği toparlamak için yazdım ha) Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 burdaki durumlara bakarsan hepsi sevimli ve güzel arkadaşlar Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 tan arkadaşımı pek sevdiğim sölenemez , idare eder işteee Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 senın bozuldu demı anladımmm neyse en sevdiğim üyelerden bırıde güzelyaz (tpiği toparlamak için yazdım ha) yok kıss bozulmadııı benimde en sevdiğim üyelerden biri sedelina(topiği toparlamak için yazdım haaaa) Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bal köpüğümm en sevdiklerimdendirr Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.