Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Çok teşekkürler Sedat... Sevgine sahip olmak mutluluk verici Bende seni seviyorum Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 en çok erkekleri seviyorum Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 teşekürler........ Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 sedatt abicimm bn de senii çooook sevdimm.. hala daha sevmekteyimm... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 en çok erkekleri seviyorum Erkekler de seni seviodur eminim Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Erkekler de seni seviodur eminim Biz erkeklerde en çok kızları seviyoruz Emin olabilirsin... Ama hiç sevmediğiniz üye kimdir onu söylemek daha kısa sürerdi...Hiç biri deyip bitirirdin herkesin ismini saymak zor olacak.... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 kanki en çok sevdiğin bi tane vardır hepsi deildir biri senin için özeldir bence ole Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 teşekkür ettim sedat......... bende seni sevdim...... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Bu kez gorebildim,ben de varmisim.Tesekkur ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Kıs ısırmayın beni Bende sizi seviorum kıs yumoşum , dedecim aysumcum.. Diğer arkadaşları da seviorum ama bu listelediklerim enlerim.. Sen benim canımsın ya.. Bende seni seviyorum arkadaşım.. Alıntı
Misafir TurgayS Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Şu an için nightwish i tanıyorum iyi biri Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 beni tanımanı tavsiye etmem canın yanabilir Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 beni tanımanı tavsiye etmem canın yanabilir hadi sıra sende.... yaff valla gülüyorum siize...hayır yasıkk yeni o nasıl bilsin kızma sen.... :) Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 sende bu kadar iyimser olma bence....... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 sende bu kadar iyimser olma bence....... timam timam...annadım mesajı sen merak etme.... ama sen de bu kadar sert olma yaf...wampir mannak seni... neyse mannak değil miyiz işte boşverrrrrrrrrr.... Alıntı
Misafir TurgayS Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 beni tanımanı tavsiye etmem canın yanabilir Kendini belli ediyosun zaten Tanımaya gerek yok Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 içimden geldi...bişeyler anımsadım da...sarıldım öle.... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 içimden geldi...bişeyler anımsadım da...sarıldım öle.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 hangisini yazsam bilmemki hepsini seviyom.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 sevmediklerimi yazsam daha kısa sürecek ama yazmayımda cevap hakkı doğmasın demi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Şşşt Sen..Seni Seviyorum.. Sen kimsin.. ? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 en çok frozeni seviyom ne yalan söyleyim... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 bende kendimden başka kimseyi sevmiyom Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 güzel soru en çok sevdiğim üye kim? :o :mellow: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.